Euro Truck Simulator i German Truck Simulator Forum. Najlepsze modyfikacje i dodatki ETS i GTS w sieci. Strefa VIP z najlepszymi, najnowszymi i zawsze działającymi dodatkami.
Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Witam.
Ja bym proponował wprowadzić coś takiego, taki dział, że jakby ktoś chciał sobie zmienić nick to by pisał np
Aktualny nick: xxx
Jaki chcesz mieć nick: zzz
Pomyślałem, że to dobry pomysł, bo ile można mieć ten sam nick
Oczywiście jak ktoś ma VIPa to również by był przenoszony na nowy nicku, posty itp
Piszcie i głosujcie, kto za, a kto przeciw
może być , ale po mojemu piotrekv97, to se było dobry nick wybrać a nie jakiś byle jaki na odpier*** i tera zmieniać chcesz , jestem na tak ale na przyszłość to sie namyśl nad nickiem a nie byle jaki wybierasz , mi mój osobiście odpowiada , (Grz3chu ) tak na mnie w budzie mówią , na blokach i wogóle SZACUJN NA MIEŚCIE xD ( lans na blokach xD )
Imię: Jacek
Gram w: ETS
Mapa: Mapa Polski by Michcio18
Zaproszone osoby: 1
Obecna VS: P.V.T Transport - Właściciel Pomógł: 76 razy Dołączył: 23 Sty 2010 Posty: 1179 Skąd: Maidenhead, UK
może być , ale po mojemu piotrekv97, to se było dobry nick wybrać a nie jakiś byle jaki na odpier*** i tera zmieniać chcesz , jestem na tak ale na przyszłość to sie namyśl nad nickiem a nie byle jaki wybierasz , mi mój osobiście odpowiada , (Grz3chu ) tak na mnie w budzie mówią , na blokach i wogóle SZACUJN NA MIEŚCIE xD ( lans na blokach xD )
oj ale żem sie rozpisał , dobra szerokości ludzie
a jak coś to jestem za !
Wiesz, ja nie myślę tylko o sobie, ale też może inni by chcieli? A ten nick powstał uuuu wieki temu
ja nie jestem za ponieważ napoczatku wybierasz nick jaki do ciebie pasuje i jaki ci sie podoba , a nie byle jaki i bedziesz zmienial bo np gdzies masz ten sam nick i sie boisz.; ) ale to tylko moja opinia ;]