Euro Truck Simulator i German Truck Simulator Forum. Najlepsze modyfikacje i dodatki ETS i GTS w sieci. Strefa VIP z najlepszymi, najnowszymi i zawsze działającymi dodatkami.
Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Wysłany: 2011-02-27, 20:26 Zakład lakierniczy! ZAPRASZAM!
Witam!
Otworzyłem zakład lakierniczy w którym osoby które nie umią skinować będą mogły oddać swoje auto do profesjonalnego lakiernika ! a nie jakiegoś złodzieja lub zupełnie zielonego gościa .
Skinuję głównie zestawy w Ets a co do GTS lub Ats proszę się dowiadywać !
Moje usługi nie są drogie cena skinu wacha się w granicach od 5 do 10 zł - wszystko zależy od zestawu,rodzaju naczepy oraz o specyfikacji jaką klient sobie zażyczy .
Zajmuje się również robieniem tabliczek !
Chętni niech pisza w tym temacie lub na gg : 32494807
kolego ale zalezy czy tabliczki są już i trzeba tylko zmienić czy trzeba dodać od podstaw?! jak od podstaw to nie wiem ok 10 zł a jak zmienić napis czy coś w tym stylu to będzie ok 5 zł.
HHAHHAA Barti pianie z ciebie : !!! ; ]] ludzie skinować wiekszość umie wystarczy poprosic i za darmo zrobią a co do tabliczek to ja moge za darmo zrobic ; ]
_________________ Pozdrawiam Cię Gość
qwert19 Pomógł: 3 razy Dołączył: 17 Mar 2011 Posty: 47 Skąd: CK
Wysłany: 2011-04-27, 20:27
zaprezentuj jakieś prace(malowanie ciągników lub zestawów), ale nie pod VS tylko z jakimś motywem.
Tomi20
Wysłany: 2011-04-29, 11:13
xeras12345, A Zrobił byś mi Tabliczki.? był bym bardzo wdzieczny pisz na gg 28396931
skibol83 Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Lip 2010 Posty: 8