Euro Truck Simulator i German Truck Simulator Forum. Najlepsze modyfikacje i dodatki ETS i GTS w sieci. Strefa VIP z najlepszymi, najnowszymi i zawsze działającymi dodatkami.
Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
pabboloo dobrze piszę. Oficjalne wymagania gry będą opublikowane znając życie na jakiś miesiąc przed premierą. Osobiście nie wierzę, aby wymagania gry były słabsze od Trucks & Trailers.
Paweł22 domyślam się, że te wymagania znalazłeś na gry-online.
Porównanie wymagań T&T(oficjalne) i ETS2(nieoficjalne):
ETS2
wymagania sprzętowe: Core 2 Duo 2.2 GHz, 1 GB RAM (2 GB RAM - Vista/7), karta grafiki 512 MB (GeForce 6800 lub lepsza), 1.2 GB HDD, Windows XP/Vista/7
T&T
wymagania sprzętowe: Core 2 Duo 2.2 GHz, 1 GB RAM (2 GB RAM - Vista/7), karta grafiki 512 MB (GeForce 8800 lub lepszy), 900 MB HDD, Windows XP/Vista/7
Jakim cudem ETS2 ma słabsze wymagania niż T&T. Skoro ETS2 jest robiony na nowym silniku.
yyy... bo twórcy gry starali się to tak zrobić żeby to działało i na słabszych kopach. Dlatego mamy nowy silnik bo na starym silniku ETS/GTS to ta gra by ci na 2 letnim kompie muliłe jak teraz GTS na 10 letnim. a tak to na kompie 6-7 letnim będzie luzem śmigać.
_________________ PW:
Sensowna nazwa.
ew. Link do tematu.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 09 Sty 2010 Posty: 45 Skąd: Polska
Wysłany: 2011-12-24, 19:35
Jak napisano (każdy się domyśla chyba gdzie), gra ma żreć mocno karty graficzne. Więc wymaganie GeForce 6800 wydaje mi się jakimś żarciem. Ja mam GeForce GT250 i nie mogłem odpalić na full detalach T&T bo się cięło. Nie widzę więc szans, żeby ETS2 miało iść na full detalach...
arti256, Nie był bym taki pewien bo tak przemyślałem to tu będzie dużo więcej drug i lepsza grafa do ogarnięcia i nie radzę się tak chwalic bo jeszcze będziecie na najsłabszych z przycinkami jeździć. Pozdro
_________________ PW:
Sensowna nazwa.
ew. Link do tematu.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 09 Sty 2010 Posty: 45 Skąd: Polska
Wysłany: 2012-01-21, 14:58
Moim zdaniem za wcześnie na takie pytanie. Nadal nie wiadomo jakie będą realne wymagania tej gry. Dddatkowo, wątpię czy komuś będzie się chciało szukać w necie specyfikacji Twojego lapka żeby udzielić odp.