Euro Truck Simulator i German Truck Simulator Forum. Najlepsze modyfikacje i dodatki ETS i GTS w sieci. Strefa VIP z najlepszymi, najnowszymi i zawsze działającymi dodatkami.
Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Wysłany: 2009-06-21, 16:33 Wymagania Sprzętowe dla ETS
EURO TRUCK SIMULATOR
Minimalne wymagania sprzętowe:
system operacyjny Windows XP lub Vista
procesor 2,4 GHz Intel Pentium 4 lub odpowiednik
512 MB RAM (1GB dla Windows Vista)
karta graficzna 128 MB GeForce 4 (wersja MX nie obsługiwana) lub lepsza, ATI Radeon 8500 lub lepszy
karta dźwiękowa kompatybilna z DirectX 9
DirectX 9.0
600 MB wolnego miejsca na dysku
Zalecane wymagania sprzętowe:
system operacyjny Windows XP lub Vista
procesor 3,0 GHz Intel Pentium 4 lub odpowiednik
1GB RAM (2GB dla Windows Vista)
karta graficzna 256 MB GeForce 6 lub lepsza, ATI Radeon 9800 lub lepszy
karta dźwiękowa kompatybilna z DirectX 9
DirectX 9.0
600 MB wolnego miejsca na dysku
Najgorsze jest to, że ja mam:
Intel Pentium Dual Core 2.6(5.2). Ram 2Gb. Karta Graficzna Radeon HD 3600 Series 512mb PowerColor, DirectX9.0c
I mi się przycina!!!!!!!!!!!!!!:[[[[[[
karta graficzna geffx5500 128mb -tv 128b pamieć 2 gb ddr ram-procesor AMD Sempron 2200 oem pujdzie mi ta gierka na jakich wymaganiach na srednich wysokich czy niskich i germany truck simulator mi pujdzie czy nie prosze o szybkom odpowiedz
Nie wiem co jest z tą grą na innych komputerach, ale u mnie na GeForce 7300GT 128mb, 1GB Ram i procek 3,2 na średnich detalach + mapa USSR idzie bez przycinki. Może u was to wina sterowników?