Euro Truck Simulator i German Truck Simulator Forum. Najlepsze modyfikacje i dodatki ETS i GTS w sieci. Strefa VIP z najlepszymi, najnowszymi i zawsze działającymi dodatkami.
Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Imię: Jacek
Gram w: ETS
Mapa: Mapa Polski by Michcio18
Zaproszone osoby: 1
Obecna VS: P.V.T Transport - Właściciel Pomógł: 76 razy Dołączył: 23 Sty 2010 Posty: 1179 Skąd: Maidenhead, UK
Wysłany: 2011-06-18, 22:12 Trucks & Trailers
Jak wiadomo nam wszystkim, Trucks and Trailers już wyszło, ale nie ma osobnego Forum dla modów i innych dla tej na prawdę poświęconej czasu grze zrobionej przez SCS Software!
Może sobie myślicie że:"Po co mody do tej gry" albo "Nikt nie będzie ściągał modów do niej"
Grubo się mylicie, Jeżeli jesteście ze mną, to napiszcie poniżej waszą opinie na Temacie tego pomysłu
Ogólnie w grze poprawili bardzo dużo grafike i fizyke jazdy.. jeśli chodzi o tiry to tylko Scania była edytowana przez nich, reszta wygląda tak jak wyglądała w GTS oprócz tego widoku w lusterkach. Więc mody by sie przydały np. GTS Mint Camera Mod (jeśli ktoś wie co to za mod) bo kamera jest źle ustawiona troche minusów zauważyłem
Imię: Krystian
Zestaw: Scania R420 Z Interem i Schmitz by Ja
Mapa: Mega Mix Map 5
Obecna VS: Bez Pracy Pomógł: 13 razy Wiek: 15 Dołączył: 22 Kwi 2011 Posty: 106 Skąd: Tomaszow Maz.
czemu? Chodzi Ci oto, że ściągnął demo i w nie grał? W sumie jest to całkowicie legalne, ponieważ dema nie kupisz w sklepach i jakby nie bylo to legalne to chyba producenci danej gry by nie dawali dema no nie? A tak swoją drogą to napewno duża liczba osób w naszej kochanej Polsce ściągnęła demo, aby zapoznać się z grą, ponieważ chyba dlatego ono jest "wrzucane" do Internetu i tworzone, no nie
A tak swoją drogą dobry pomysł. Mógłby Truckowisko zrobić osobny temat związany z Trucks & Trailers
Imię: Krystian
Zestaw: Scania R420 Z Interem i Schmitz by Ja
Mapa: Mega Mix Map 5
Obecna VS: Bez Pracy Pomógł: 13 razy Wiek: 15 Dołączył: 22 Kwi 2011 Posty: 106 Skąd: Tomaszow Maz.
Obecna VS: P.V.T Transport - Właściciel Pomógł: 76 razy Dołączył: 23 Sty 2010 Posty: 1179 Skąd: Maidenhead, UK
Wysłany: 2011-06-19, 15:46
Ja tam nie wiem ale chociaż powinno być w Kategorii 'Inne Symulatory'
Wysłany: 2011-06-19, 19:43
Michcio18 napisał/a:
znaleźć sie tam mod na oryginalne znaczki na truckach.
To już inny temat, mi chodzi o to żeby Trucks and Trailers miało oddzielną Kategorię w tym Forum, a nie stwarzaniu modów to tej gry...