Euro Truck Simulator i German Truck Simulator Forum. Najlepsze modyfikacje i dodatki ETS i GTS w sieci. Strefa VIP z najlepszymi, najnowszymi i zawsze działającymi dodatkami.
Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Ludzie moze wezcie za sam VAT dlamnie moze zostac tak jak jest aby nie poszla w gore.
Z watem to wam wyjdzie 13zl to co tak duzo. Ja mam zamiar kupic ale wacham sie co do tej decyzji.
_________________ PW:
Sensowna nazwa.
ew. Link do tematu.
vill
Imię: Łukasz
Gram w: GTS Pomógł: 15 razy Wiek: 17 Dołączył: 22 Cze 2011 Posty: 132 Skąd: Białystok
Wysłany: 2011-07-06, 19:11
vat 23% z 5 zł? policz sobie na pewno nie 13 złotych !
uki
Imię: renault magnum new + kogel
Zestaw: narazie nie mam
Mapa: narazie nic Pomógł: 6 razy Dołączył: 01 Lip 2011 Posty: 25 Skąd: Dolnośląskie
Ja powiedzialem ze z 10 zl to wyjdzie okolo 13zl. Cieszcie sie ze tyle kosztuje bo widzialem drozsze na nijednym forom ale ich juz niema bo nikt VIP-ow nie kupowal bo bylo za drogie a i wzyscy dostawali za free za to ze pomogli iles tam razy i forum upadlo.
Mysle ze ta cena jest odpowiednia i nie trzeba jej zmieniac.
Szkoda cie te 13zl to masz dostep i tak do tylu modow ze wystarczy.
Jestem na NIE cena ma zostac taka jaka byla.
_________________ PW:
Sensowna nazwa.
ew. Link do tematu.
patryx129, co ci się upierdzieliło, jakie 13zł o.O?
Kod:
Cena smsa to 10 zł plus 23 % Vat
czyli 11,07 zł a nie 13 hah...
A dostęp do grupy VIP wcale nie jest taki drogi. Jest normalny jak również na innych forach i jest taki wystarczający, ponieważ ludzie kupują i w tym przypadku Truckowisko nie musi pokrywać całej opłaty forum lecz tylko trochę, a może i wcale a na innych forach widziałem po 20zł VIP, no ale bez przesady.
Wy ludzie to byście chcieli wszystko za darmo a robić to nima komu... Szkoda wam 11,07 [patryx129] zł?