Euro Truck Simulator i German Truck Simulator Forum. Najlepsze modyfikacje i dodatki ETS i GTS w sieci. Strefa VIP z najlepszymi, najnowszymi i zawsze działającymi dodatkami.
Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Witam wszystkich
Mam pytanko do was odnośnie kamery 1(wnętrze)
Gram na klawiaturze, i bardzo razi mnie fakt, gdy jadę ok. 90 km/h i wchodzę w lekki łuk to koło kierownicy "szarpie" tzn. nie zachowuje się realistycznie....
Jest na to jakiś mod??
Wiem że grając na kierownicy nie ma tego problemu, tylko właśnie jej nie posiadam, a uwielbiam tą kamerę...
da się to jakoś załatwić??
Pozdrawiam i czekam na odp.
Ja właśnie kupuje Logitech Driving Force GT obrót 900 stopni. Jazda tym w ETS to marzenie;]
Normalnie kosztuje 500zł. Ja przez neta w promocji za 363zł:p
witam!!!!!!
mam problem z kierownica w ets gdy poustawiam wszystko i potem jade tirem to mi sie trzesie w grze kierownica i tir sam zkreca w prowo ! prosze o pomoc
Mam problem nie mogę grać na kierownicy ponieważ podłączam kierownice wchodze do gry daje opcje ustawiam klawiatura+(nazwa kierownicy) i nie moge zmienić którym mam skręcać skręt w prawo --- --- i tak samo w lewo i nie mogę tego zmienić.
ja mam mały problem ponieważ gdy ustawiam kontroler to niema saej nazwy kierownicy tylko jest klawiatura + (nazwa kierownicy)
jak mam zrobić aby była sama kierownica??