Euro Truck Simulator i German Truck Simulator Forum. Najlepsze modyfikacje i dodatki ETS i GTS w sieci. Strefa VIP z najlepszymi, najnowszymi i zawsze działającymi dodatkami.
Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Haha. Co za przyjemność zrobić coś za pieniądze. Tym bardzeij że takie iveco to wszędzie można znaleść. A jeśli chodzi o Skodę to góra 5zł za nią.
Dobry modelarz robi ją w 3h.
Człowieku zabłysnąłeś w *uj xD
5zł powiadasz? To odejdź od komputera bo ostro ci beret z ryło ;]
15zł kosztuje wymodelowanie pułki do ciężarówki, solo od 50zł.
Więc jeb*ij się w głowę i wyłącz komputer
Zaproszone osoby: 98 Pomógł: 17 razy Wiek: 21 Dołączył: 02 Sie 2009 Posty: 375
Wysłany: 2011-12-15, 13:31
szosa95, ty chyba powinieneś najpierw przeczytać regulamin forum, później wyłączyć kompa przemyśleć to wszystko, a później dopiero wchodzić na fora ..
Dostajesz ostrzeżenie za wulgarne zachowanie względem użytkownika forum ITruck.pl .
- Opisz dokładnie swój problem .
- Podpisz się nickiem .
Kupiłeś modyfikacje,On ich nie modelował tylko wstawił to co chciałeś.
Jeżeli dla Cb modeling to modyfikacja to ja dziękuję.
Posiadam również Atego817.
Szosa95 jak można sprzedawać poradniki jak są one ogólne dostępne? xD
Co do modelów Iveco Ładne - i cena nie za duża. No ale też nie mała - za 20 zł mogę mieć wymodelowany od 0 trucka, więc sorki :] Ale modele godne uwagi. Pokaż jeszcze Atego817.
Wiesz czemu tak drogo mają? Bo to firma opłacana w urzędach i muszą mieć kasę na to, a jeżeli tak nie jest - to niech lepiej uważają by skarbówka się nie doczepiła. Ale i tak jest drogo, mówię za 20 - 30 zł ja mogę mieć wymodelowanego trucka :]
_________________ Volvo King!
Ostatnio zmieniony przez Bartłomiej [Snup] 2012-01-06, 12:50, w całości zmieniany 1 raz