Euro Truck Simulator i German Truck Simulator Forum. Najlepsze modyfikacje i dodatki ETS i GTS w sieci. Strefa VIP z najlepszymi, najnowszymi i zawsze działającymi dodatkami.
Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Imię: Kamil
Gram w: ETS
Mapa: Mega Mix Map 5
Wysłany: 2012-02-06, 20:37 SILENT HUNTER 4 & 3
Kto z was gra w te gry to proszę aby w tym temacie podzielili się swoimi wspomnieniami, radami lub taktykami ataków bo z doświadczenia wiem że po jakimś czasie wyrabiasz sobie w tej grze własny styl. Piszcie też tutaj jeśli potrzebujecie pomocy.
Ja mam problem. W SH4 chcę zacząć nową kampanię amerykanami w 1941 roku. Jaki proponujecie mi okręt oraz jakie ulepszenia do niego. Czekam....
Ja gram w Silent Hunter znam tą grę od jedynki a obecnie mam 5 część tej gry czyli atlantyk i morze śródziemne. Amerykanami możesz zagrać w 4 bo tylko ta dotyczy pacyfiku i tu walczymy po amerykańskiej stronie przeciw japończykom.
A nie lepiej ci przeskoczyć do Silent Hunter 5 grafikę masz super chodzisz po łodzi podwodnej gadasz z załogą i zarządzasz nimi też masz kampanię, misje historyczne lub przez net gra wieloosobowa.
Imię: Kamil
Gram w: ETS
Mapa: Mega Mix Map 5
Wysłany: 2012-02-13, 14:10
Ja mam też dodatek do 4 że mam kampanie u-bootem. A do 5 niestety boję się przeskoczyć bo prawdopodobnie mój komputer by tego nie wytrzymał, a nie lubię mieć gry i grać w nią na najniższych detalach
A jaki proponujecie okręt na kampanie w 4 w 1941r Amerykanami?