Euro Truck Simulator Dodatki, Mody do ETS, Euro Truck Symulator 2009, Euro Truck Symulator Download Strona Główna

Ogłoszenie 
Euro Truck Simulator i German Truck Simulator Forum. Najlepsze modyfikacje i dodatki ETS i GTS w sieci. Strefa VIP z najlepszymi, najnowszymi i zawsze działającymi dodatkami.
Euro Truck Simulator

Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download . Razem z "Team ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc . Przepraszamy za utrudnienia .
Administracja Forum ITruck.pl .

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Paczacz
2010-01-11, 14:27
Screeny z ETS
Autor Wiadomość
Art

Wysłany: 2009-08-01, 07:53   

Sławek K-ca 1993 napisał/a:
Gdy zajechałem na firmę około godziny 21:10 poszedłem do biura...
Cytat:
Po niecałej godzinie byłem już załadowany
Cytat:
Wsiadłem do Magnumki włożyłem papiery do teczki ,i pojechałem około godziny 21:15

Jakoś dziwnie ten czas u Ciebie leci...

BTW
Jakiś saby ten spedytor skoro samochód stał bez pracy na firmie 2 tygodnie, aż tak słabo z załadunkami to nie ma. Dziwne jest również szukanie kolejnego załadunku dopiero po rozładowaniu samochodu, a zwłaszcza o 0:25 w nocy. O tej godzinie nie załatwi się żadnego łądunku, chyba że w Chinach.

Sławek K-ca 1993 

Imię: Renault Magnum
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2009-08-01, 09:11   

Sorki za błędy zaraz poprawię ;)

...Art... taka Jest Spedycja w której jeżdżę nawet i o 3 nad ranem mi ładunek załatwi... ;) hehe ;)

Art

Wysłany: 2009-08-01, 09:57   

Co innego załatwić załadunek na godz. 3 a co innego załatwić o godz. 3 załadunek. Moja rada zmień spedycje bo nie zarobisz za dużo.

Paczacz 
*Klubowicz*

Imię: Man Tgx
Zestaw: Brak
Mapa: Nie wiem ;p
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 2009-08-01, 11:14   

Od dzisiaj każdy post bez screena będzie nagradzany warnem w wysokości +1

Sławek K-ca 1993 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2009-08-01, 21:53   

Trudno sie mówi ładnie gadali kolego na poczatku że bedzie miła atmosfera a jak mi dowaili 5 kursów do Zgorzeklca z Piotrkowa to co miałem powiedzieć ;)

Ale ja wiem co ja mam powiedzieć. Warn. Tak jak było obiecane, post bez screena = warn /Art

nitro 

Imię: Magnum dxi 500 euro 5 + Schmitz
Wysłany: 2009-08-02, 20:51   

Oto moja Renia dxi 500

Grodzio 
VIP

Imię: Scania r420
Zestaw: GrodeX
Mapa: 100
Wysłany: 2009-08-06, 00:48   

oto moja magnumka AE w barwach mojej firmy :

Sławek K-ca 1993 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2009-08-08, 00:52   

Grodzio ci ta Magnumka działa !!!
Mi nie działa jak ją wrzucam do "mod" to mi się nie chcę gra włączyć...
Ty masz jakąś in wersje tej Magnumki ,jak masz dobry plik tej Magnumki to wyśli mi go na pw... ;)

Błędy ortograficzne /Art

Plus warn za pisanie postów w temacie dla screanów./wokas0

Bodzio 

Imię: Scania 124L 480 + Krone mega liner
Zestaw: M.T.D.B Drzyzga
Wysłany: 2009-08-08, 21:11   

C.D

Jadę dalej , mkne przed Siebie niczym pociąg z 8 godzinnym opóźnieniem , ale co tam wkońcu góry są a 21 ton robi swoje . Nie miałem co robić to zaczęłem machać ludziom jak debil , wkońcu któryś mi fakera pokazał to przestałem . Wyciągłem Danio , bo mi w brzuszeczku burczało i zjadłęm , chwile potem zadzwonił nowiusienki spedytor jeszcze nie przykurzony :L.

S: Dzień dobry , tutaj Tomasz spedytor .
J: Witam pana , co tam słychować?
S: Jakieś zlecenie dla pana czy coś ?
J: Heh nie jeszcze jadę do Budapesztu .
S: Ok to spoko . U mnie ogólnie nic szukam jakiejś fajnej traski dla pana bo Daniel narazie coś ma niby .
J: No to znajdź mi cos do Polski , bo kończy mi się paliwo już a kasy mało mam .
S: Ok coś poszukam dla pana .
J: Mów mi Waldik poprostu a nie pan .
S: Ok Waldzio , to szerokiej drogi.
J: No to szerokiego siedzenia za biurkiem , cześć.

Miły chłopak ;) , skończyliśmy gadać włączyłem blokade kl. i leciałem dalej .

Zaczęło mnie cisnąć do toalety a pozatym był czas na pauze . Nie pozostawało mi nic innego jak stanąć na uboczu , wziąść papier i iść w las :/ . Gdy wróciłem umyłem rączki , pooglądałem naczepe i autkko czy wszystko ok, dolałem troche wody do spryskiwaczy i do chłodnicy , następnie wzięłem aparacik i fociłem to i owo .

Wkońcu mogłem ruszyć , gdy ruszyłem ujechałem z 2 km skończył się las i zaczął wyjebiaszczy krajobraz . Tunele , góry normalnie poezja, aż głupio by było tego nie uchwycić .

[/i]Za tunelem dziwnie góry jakby się skończyły znów zaczęły się ... lasy . Wyciągłem laptoka włączyłem gadulca i patrze ktoś mi napisał , robiłem zeza aby patrzyć tu i tu . Napisał Bartuś z tekstem : ":E" napisał tylko to myśle sobie o co mu chodzi , odpisałem ":L" a on znów napisał :"E" chwile się podroczyliśmy gdy przeszliśmy do sedna , Bartek chciał mi dać za darmo 4 ciężarówki , bo mu się znudziły :E , mówiłem : Nie stary nie chce ,ale on się upierał . Wkońcu mu powiedziałem ,że ciężarówek nie rozdaje się na prawo i lewo to zajarzył , chwilke potem pogadaliśmy i prułem dalej .
[/i]

Zauważyłem ,że auto stawiało opory chciało spać to myśle czas na pauze , więc zjechałem , ustawiłem się jakoś pod prąd , wyciągłem kucheneczke i 4 jajeczka oraz margarynke i zrobiłem jajecznice z boczkiem . Było pyszne , potem pozmywałem bo jakby inaczej , gdy już byłem urobiony wzięłem aparat i fociłem to i owo też , ale do uszy doszła mnie rozmowa jakiś turystów z Polski która mnie rozbawiła :E .

T1: Joasiu ,ale Ja Ci mówie ,że do Lizbony tylko 100 km .
T2 : Marek ,ale nie widzisz ,że tutaj są góry a w Portugali gór takich nie ma .
T1: Aśka Ty lepiej nie wątp w moje znanie terenu , nie zapomnij kto znalazł drogę do Warszawy z Pruszkowa !
T2: Tak tylko my mieszkamy w Warszawie pajacu , żadna filozofia.
T1: Taka mądra to prowadź .
T2: A żebyś wiedział , już 3 dni błądzimy i nic .

Wsiedli odjechali a Ja płakałem . Nie mieli mapy ani kompasu nawet i się w podróż wybierają coś czuję ,że oni prędzej wpakują się na prom w Calais niż do Lizbony dojadą .

Od tego focenia się tak zmęczyłem ,że poszedłem tylko wziąć prysznic i gdy wróciłem jeb^%em o glebe na łóżko i zasnęłem. Rano się obudziłem 15 minut po budziku , umyłem ząbki wypiłem sobie troche coli odpaliłem brykę i ruszyłem .

Z 20 km ujechalłem i doleciałem do Wiednia , piękno miasto ,ale czasu na zwiedzanie nie ma mam jeszcze z 4 godziny czasu tylko bo potem to mnie niby nie rozładują . Mijałem w Wiedniu piękne budowle , jednak co nasze Polskie to jednak lepsze ;]

Za Wiedeń już wyleciałem , ostatnie światła i pędzimy do Budapesztu . Po drodze mijałem parę ładnych panienek , zatrzymał bym się ,ale rypany czas :/ , nie było mowy o stawaniu na siku , wolałem przyjechać wcześniej niż chwilę przed czasem. Gnałem dość ostro , wyprzedzając i będąc wyprzedzany .

Wleciałem do Budapesztu , myślałem gdzie może być ta firma ,ale nic nie przychodziło mi do głowy , stanęłem na przystanku spytałem się jakiegoś pana o drogę on mi wszystko po czesku powiedział , bo się tu sprowadził a pracuje akurat w tej firmie . Tak się zgadało ,że go podwiozłem bo miał do roboty wezwanie , chyba na mój rozładunek . 15 minut i byłem już w firmie , on wysiadł poszedłm gdzieś do budynku , a Ja zgasiłem auto i poszedłem do biura.

Pogadałem sobie chwile z szefami , pochwalili ,że tak szybko przyjechałem zaprosili na kawe , poczęstowali cukierkami , i dali w butelce jakieś Wino pół słodkie , myśle przyda się jak coś się w firmie opijać będzie , ciii. Wróciłęm wkońcu do auta i spytałem się gdzie mam cofnąć , pokazał mi chyba najgorsze miejsce , no cóż pan tu rządzi , jakoś po 5 krotnym przestawieniu wyrobiłem i ustawiłem się do rozłądunku . Oni odpalili widlaka znaczy 2 widlaki i mnie szybko rozładowali , odjechał potem na bok zamknąłem drzwi i stałem sobie czekając na zlecenie od spedytora , jednak nadal nic nie mam ;)

KONIEC

kowaleq 

Imię: Scania V8 620km
Wysłany: 2009-08-15, 11:23   

Mój zestwaik MB Axor 1840 II

Prezentuje sie całkiem dobrze :)

A tu z cysterką :)

Grodzio 
VIP

Imię: Scania r420
Zestaw: GrodeX
Mapa: 100
Wysłany: 2009-08-17, 11:45   

podziwiajcie skin mojej roboty ;]

myślę że się podoba :D

kowaleq 

Imię: Scania V8 620km
Wysłany: 2009-08-17, 14:21   

Na postoju przed wyjazdem do Nicea :]

DamianBan 
*Klubowicz*

Imię: Mercedes
Zestaw: Brak
Wysłany: 2009-08-24, 12:27   a OTO MÓJ WYJAZD

Z Naczepą Załadowaną GOTOWY Do Wyjazdu !!!

Pierwszy Postój ....

Jedziemy Dalej ....

Tutaj Zjazd ...

Drugi Postój ...

Prawie Na Miejscu

Dotarłem :) !!!

No i Tutaj Rozładunek !!

Damian Daf 

Wysłany: 2009-08-30, 22:39   

Nie, nie latam :P tylko jeżdżę

Miejsce załadunku: Berlin
Miejsce rozładunku: Francja
Ładunek: Cukier
Awizacja: 30 Sierpnia 2009r Godź 13.30

Więc tak załadowałem się w Berlinie ale miałem rozładunek w Niedziele to za Berlinem zrobiłem pauze do 2 w nocy Więc budzik mnie obudził zjadłem Coś kawke wypiłem umyłem się na stacji i idę po Tigera.

Już z Stacji wyjechałem

Przed Volvem na lewy daje

Zjechałem na chwile na stacje

Wyjechałem z stacji i lecim

Daję w prawo :E

Jedziemy prosto

...

Kierunek Paris

Skręcamy w prawo

Przed Paris..

Na światełkach w lewo.

Wjeżdżam ...