Euro Truck Simulator i German Truck Simulator Forum. Najlepsze modyfikacje i dodatki ETS i GTS w sieci. Strefa VIP z najlepszymi, najnowszymi i zawsze działającymi dodatkami.
Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Wysłany: 2010-10-30, 21:04 Pytanie do Administratora i nie tylko.
Moje pytanie polega na tym czy by nie szło w programie "Na Osi" sie spytać czy dopiszą nasz link z forum www.itruck.pl .Bo zauważyłem że jak program już sie kączy to linki z różnych forum pokazuje a naszego by sie nie dało dodać to wtedy by było 2 razy więcej użytkowników.
Czekam na wypowiedzenia od innych użytkowników naszego forum na ten temat ??.
Ale to byłby świetny pomysł. Sporo osób ogląda ten program i zapewne nie wiedzą nawet o Ets. Taka reklama zbliżała by ich do symulatorka i przy okazji forum załapie więcej userów. Jestem na tak
MOj brat wlasnie dal kiedyś Link Do swojego forum o tirach i dal go wlasnie do programu naosi pierwsze 3 dni za darmo i jak ci sie spodoba 20zl na tydzen ale to bylo 6 miesięcy temu