Euro Truck Simulator Dodatki, Mody do ETS, Euro Truck Symulator 2009, Euro Truck Symulator Download Strona Główna

Ogłoszenie 
Euro Truck Simulator i German Truck Simulator Forum. Najlepsze modyfikacje i dodatki ETS i GTS w sieci. Strefa VIP z najlepszymi, najnowszymi i zawsze działającymi dodatkami.
Euro Truck Simulator

Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download . Razem z "Team ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc . Przepraszamy za utrudnienia .
Administracja Forum ITruck.pl .

Poprzedni temat «» Następny temat
Prośba do administracji

Lubisz mnie i jestes za moim pomysłem ?
TAK
12%
 12%  [ 2 ]
NIE
62%
 62%  [ 10 ]
Nie mam co do ciebie pewności
25%
 25%  [ 4 ]
Tak ale tylko na okres pubny
0%
 0%  [ 0 ]
Głosowań: 16
Wszystkich Głosów: 16

Autor Wiadomość
artur2222 
VIP

Imię: Volvo Fh12 420
Mapa: 1
Wysłany: 2011-04-19, 08:43   

no i co? Ja też kilka godzin tutaj jestem i chodzę po forum, a nic nie chcę w zamian a wręcz się ciesze że chociaż taka strona istnieje!!!

piotrekv97 
VIP

Gram w: ETS
Mapa: Mega Mix Map 5
Zaproszone osoby: 4
Wysłany: 2011-04-19, 08:44   

artur2222 napisał/a:
no i co? Ja też kilka godzin tutaj jestem i chodzę po forum, a nic nie chcę w zamian a wręcz się ciesze że chociaż taka strona istnieje!!!

dokładnie ;p

cropp 

Wysłany: 2011-04-19, 10:03   

Po pierwsze uno to nie nadajesz sie,po drugie niestety nie znasz adminow i wgl wchodze prawie codziennie na to forum i wchodze w dział download jak patrzylem to modow dodales 0! Wiec nie nadajesz sie proste -.- i nie blagaj bo i tak nic nie zdzialasz kto jest za moim postem pisac;d

qwert19

Wysłany: 2011-04-19, 11:11   

Wydaje mi się że aby zostać kimś ważniejszym na forum to powinieneś mieć znajomości na górze (to jest podstawa jak się chce dostać coś za free, poza pewnymi rzeczami), albo się jakoś wyróżnić na forum nie ilością postów a ich jakością. Pomocą innym, ciekawymi poradnikami do ETS (swojego autorstwa a nie skopiowanymi z innych stron), ciekawymi modami również swojego autorstwa.

Po twoich postach wnioskuje że nie masz za wiele lat. Nie sztuką jest zostać moderatorem forum, to prawie każdy potrafi. Sztuką jest zostać dobrym moderatorem.

Jak chcesz zostać kimś więcej niż zwykłym użytkownikiem to możesz zostać vip'em.

Odnośnie czasu na forum to ja jak włączę przeglądarkę do czasu kiedy mnie sesja(chyba tak to się zwie) nie rozłączy jestem na forum. Na początku przeglądałem to co mnie interesowało, chyba tak jak każdy. Więc czas też moim zdaniem nie ma znaczenia o zostaniu moderatorem.

Grz3chu 
VIP

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2011-04-19, 15:44   

dobra , młody dostał nauczke.. ; P , przestańcie już go gnębić , może on chciał być w wirtualu kimś ważniejszym niż w realu , bo może stara go nie kocha xD ???

XantosArt 
VIP

Imię: Jacek
Gram w: ETS
Mapa: Mapa Polski by Michcio18
Zaproszone osoby: 1
Obecna VS: P.V.T Transport - Właściciel
Wysłany: 2011-04-19, 20:45   

Grz3chu, niezłe XD

Odpowiedz do tematu