Euro Truck Simulator i German Truck Simulator Forum. Najlepsze modyfikacje i dodatki ETS i GTS w sieci. Strefa VIP z najlepszymi, najnowszymi i zawsze działającymi dodatkami.
Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Po pierwsze uno to nie nadajesz sie,po drugie niestety nie znasz adminow i wgl wchodze prawie codziennie na to forum i wchodze w dział download jak patrzylem to modow dodales 0! Wiec nie nadajesz sie proste -.- i nie blagaj bo i tak nic nie zdzialasz kto jest za moim postem pisac;d
qwert19 Pomógł: 3 razy Dołączył: 17 Mar 2011 Posty: 47 Skąd: CK
Wysłany: 2011-04-19, 11:11
Wydaje mi się że aby zostać kimś ważniejszym na forum to powinieneś mieć znajomości na górze (to jest podstawa jak się chce dostać coś za free, poza pewnymi rzeczami), albo się jakoś wyróżnić na forum nie ilością postów a ich jakością. Pomocą innym, ciekawymi poradnikami do ETS (swojego autorstwa a nie skopiowanymi z innych stron), ciekawymi modami również swojego autorstwa.
Po twoich postach wnioskuje że nie masz za wiele lat. Nie sztuką jest zostać moderatorem forum, to prawie każdy potrafi. Sztuką jest zostać dobrym moderatorem.
Jak chcesz zostać kimś więcej niż zwykłym użytkownikiem to możesz zostać vip'em.
Odnośnie czasu na forum to ja jak włączę przeglądarkę do czasu kiedy mnie sesja(chyba tak to się zwie) nie rozłączy jestem na forum. Na początku przeglądałem to co mnie interesowało, chyba tak jak każdy. Więc czas też moim zdaniem nie ma znaczenia o zostaniu moderatorem.
dobra , młody dostał nauczke.. ; P , przestańcie już go gnębić , może on chciał być w wirtualu kimś ważniejszym niż w realu , bo może stara go nie kocha xD ???
Imię: Jacek
Gram w: ETS
Mapa: Mapa Polski by Michcio18
Zaproszone osoby: 1
Obecna VS: P.V.T Transport - Właściciel Pomógł: 76 razy Dołączył: 23 Sty 2010 Posty: 1177 Skąd: Maidenhead, UK