Euro Truck Simulator i German Truck Simulator Forum. Najlepsze modyfikacje i dodatki ETS i GTS w sieci. Strefa VIP z najlepszymi, najnowszymi i zawsze działającymi dodatkami.
Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Imię: Jacek
Gram w: ETS
Mapa: Mapa Polski by Michcio18
Zaproszone osoby: 1
Obecna VS: P.V.T Transport - Właściciel Pomógł: 76 razy Dołączył: 23 Sty 2010 Posty: 1177 Skąd: Maidenhead, UK
Wysłany: 2012-02-05, 16:30
patryx129 napisał/a:
Wydaje mi się że możę być tak jak z UKTS.
Czy będzie takie jak UKTS czy nie, to już nie twoja sprawa.
Ja jestem na Nie. Z jakiego powodu? Taki sam powód jak wcześniej było z T&T, mało ale bardzo mało Modów jest do ET2, może wcale ich nie ma? Wszyscy Moderatorzy już mają podzielone kto Moderuje jakie działy Forum, więcej nie trzeba.
Xantos, skoro tak to może niech ten co ma pod swoją opieką UKTS lub T&T niech się nim zajmie, kilka miesięcy temu był konkurs na moderatora i wyniki nie zostały podane.
Zaproszone osoby: 98 Pomógł: 17 razy Wiek: 21 Dołączył: 02 Sie 2009 Posty: 375
Wysłany: 2012-02-05, 17:47
Ankieta będzie do wtorku, jak będzie więcej głosów na tak, to dodam taki dział ...
alek95, widocznie mało przebywasz na forum, był nabór na range moderator i wyniki były ogłoszone, proszę na przyszłość nie wypowiadać się na takie tematy, o których nie ma sie zielonego pojęcia .
A co do działu download, to pomyśle nad tym, co najważniejsze rozejrzę się po sieci jak jest z modami do tej gry, jak będzie ich dużo to będą 2 działy, będzie mniejsza ilość zrobię tylko jeden dział .
- Opisz dokładnie swój problem .
- Podpisz się nickiem .
sebkor96
Imię: Sebastian
Zestaw: XantosArt masz takie pojęcie o grafice jak ko
Mapa: XantosArt masz takie pojęcie o grafice jak ko
Obecna VS: XantosArt masz takie pojęcie o grafice jak ko Pomógł: 71 razy Wiek: 16 Dołączył: 20 Lis 2011 Posty: 59 Skąd: Sierpc
Ja bym powiedział tak:
Jest mi obojętne czy będzie dział ET2, ale chciałbym aby zarząd serwisu Itruck.pl zainwestował trochę w szybkość serwerów.Była też chyba ankieta na temat podobny do tego dodanego przez Adam1067.Coś, że...jaki dział chciałbyś mieć w Itruck.pl?Był tam do wyboru LS2011,FSX itp.To moja opinia.Dziękuję z góry za wszelkie poparcie.
Wysłany: 2012-02-05, 17:53
sebkor96, pozostańmy przy tym z czego serwis ITruck.pl jest znany, a dokładnie z gier typu euro truck simulator, german truck simulator .
- Podpisz się nickiem .
sebkor96
Imię: Sebastian
Zestaw: XantosArt masz takie pojęcie o grafice jak ko
Mapa: XantosArt masz takie pojęcie o grafice jak ko
Obecna VS: XantosArt masz takie pojęcie o grafice jak ko Pomógł: 71 razy Wiek: 16 Dołączył: 20 Lis 2011 Posty: 59 Skąd: Sierpc
B@rt...chyba mnie nie zrozumiałeś albo na odwrót.Chciałbym aby została polepszona szybkość waszych usług.Mówię o szybszym działaniu strony.Czasami muszę czekać na wysłanie wiadomości około 3min. dosłownie.Warto dodać że transfer mam 16MB/s.Czasami też jest tak że jak się doczekam wysyłania to pojawia się "503 Service unavailable". smutas
Wysłany: 2012-02-05, 18:00
sebkor96, sorry ja to przeczytałem, ale myślami jestem gdzie indziej, masz racje ostatnio coraz częściej jakieś przesilenie serwera jest zauważalne i trudno zrobić cokolwiek na forum i powiem szczerze robi się to męczące, pogadam o tym z jaaarek, myślę że coś poradzimy na to .
- Podpisz się nickiem .