Euro Truck Simulator i German Truck Simulator Forum. Najlepsze modyfikacje i dodatki ETS i GTS w sieci. Strefa VIP z najlepszymi, najnowszymi i zawsze działającymi dodatkami.
Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Czy ma powstać nowy dział na itruck.pl - 18 WOS Extreme trucker 2
Tak
80%
[ 12 ]
Nie
20%
[ 3 ]
Głosowań: 15
Wszystkich Głosów: 15
Autor
Wiadomość
sebkor96
Imię: Sebastian
Gram w: ETS
Zestaw: XantosArt masz takie pojęcie o grafice jak ko
Mapa: XantosArt masz takie pojęcie o grafice jak ko
Obecna VS: XantosArt masz takie pojęcie o grafice jak ko Pomógł: 71 razy Wiek: 16 Dołączył: 20 Lis 2011 Posty: 59 Skąd: Sierpc
Gram w: ETS Pomógł: 22 razy Wiek: 13 Dołączył: 02 Sie 2011 Posty: 370 Skąd: Pajęczno [ EPJ ]
Wysłany: 2012-02-05, 20:53
Ja jestem na tak.
Może i nie gram w tą grę, ale fajnie byłoby jakby dział powstał.
Nie czuję się tutaj sam więc uważam, że jeżeli powstał taki temat to jest zainteresowanie ową gierką. I forum ITruck.pl zasłynęłoby też z modów do innych gier niż ETS i GTS ?
Nie chodzi mi o to co myślę tylko też o rozwój forum w tych kierunkach.
Imię: Adam
Gram w: GTS
Mapa: Standardowa Pomógł: 4 razy Wiek: 14 Dołączył: 21 Paź 2011 Posty: 194 Skąd: Lębork
Wysłany: 2012-02-06, 10:51
S3baS i było by to dopełnienie działu o pierwszej części ET.
[ Dodano: 2012-02-09, 10:23 ]
A więc powstanie taki dział?
_________________ Szukasz amerykańskich ciężarówek to pisz do mnie
sebkor96
Gram w: ETS
Zestaw: XantosArt masz takie pojęcie o grafice jak ko
Mapa: XantosArt masz takie pojęcie o grafice jak ko
Obecna VS: XantosArt masz takie pojęcie o grafice jak ko Pomógł: 71 razy Wiek: 16 Dołączył: 20 Lis 2011 Posty: 59 Skąd: Sierpc
Adam1067 tak jak powiedziałem nie mam nic przeciwko założeniu nowego działu z modyfikacjami dla 18WoS:Extreme Trucker 2, jednakże wolałbym aby polepszono jakość łączy serwisu Itruck.pl.Myślę, że można o takich kwestiach porozmawiać dopiero po ulepszeniu naszego forum.Z tego co wiem modyfikacji do wymienionej powyżej przeze mnie gry jest mało( a więc to dodatkowy punkt na niekorzyść nowego działu).Liczę na to, że wkrótce będzie dostępnych więcej modyfikacji do 18WoS:ET2 i nasze forum się rozwinie nie tylko pod względem nowych i interesujących działów ale również pod względem szybkości.
Zaproszone osoby: 98 Pomógł: 17 razy Wiek: 21 Dołączył: 02 Sie 2009 Posty: 375
Wysłany: 2012-02-11, 17:57
Witam, tak jak pisałem dział miał powstać, ale z tego powodu iż jest mało modów do tej gry, to powstał by tylko dział dla VIP, druga sprawa na razie mamy problemy z serwerem, a w dodatku mamy jeszcze strasznie dużo wygasłych linków, które trzeba jak najszybciej odświeżyć, wiec wszystko po kolei .
- Opisz dokładnie swój problem .
- Podpisz się nickiem .