Euro Truck Simulator i German Truck Simulator Forum. Najlepsze modyfikacje i dodatki ETS i GTS w sieci. Strefa VIP z najlepszymi, najnowszymi i zawsze działającymi dodatkami.
Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Imię: MAN TGX XXL
Zestaw: Biedornka
Mapa: Sto miliardów xD
Wysłany: 2010-08-05, 08:40
czechu napisał/a:
Z tego co ja sie orientuje i wyczytalem w AŚ Samochodem po Europie kazdy kraj ma jakies wymagania co do obowiazkowego wyposazenia samochodu i jesli np. nie bedziemy mieli kompletu zarowek w Czechach to niestety ale mandacik. Ciekaw jestem jak jest np. z regulaminem dot. przyciemnenia szyb w innych krajach?
I ja zastanawiałem się czemu w mojej Skodzie jest w bagażniku komplet żarówek zapasowych...xD
wiesz ja mam w moim Passacie B6 xenony więc szybko się nie przepalają. Ale zawsze mam komplet. Kiedyś w Octavii mojej właśnie zapłaciłem mandat za przepaloną postojówkę.