Euro Truck Simulator i German Truck Simulator Forum. Najlepsze modyfikacje i dodatki ETS i GTS w sieci. Strefa VIP z najlepszymi, najnowszymi i zawsze działającymi dodatkami.
Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Wysłany: 2011-06-20, 20:50 Pomysl na zalozenie nowego dzialu.
Mam taki pomysł. Można założyć dział Map Edytor(Editor) i tak jak w dziale Zmodeler dać Pomoc, Wasze prace, Dodatki do Map Edytora oraz Poradniki do Map Edytora.
Pierwszy raz pisze propozycje na tym forum wiec jeśli to nie ten dział to najmocniej przepraszam.
A wy co o tym sądzicie?
Narazie mamy 2:1 jak uwazasz Michcio18 ale mysle ze poco zasmiecac tym Hyde Park a poradniki z pewnoscia by sie przydaly bo sam ich szukalem jak sie uczylem a tu nic takiego nie ma.
_________________ PW:
Sensowna nazwa.
ew. Link do tematu.
Imię: Jacek
Gram w: ETS
Mapa: Mapa Polski by Michcio18
Zaproszone osoby: 1
Obecna VS: P.V.T Transport - Właściciel Pomógł: 76 razy Dołączył: 23 Sty 2010 Posty: 1177 Skąd: Maidenhead, UK
Wysłany: 2011-06-20, 21:31
JESTEM ZA!
Nie umiem Map Edytora, ale chętnie się nauczę
Imię: DAF 95XF480 SUPER SPACE CAB +KRONE MEGA LINER
Gram w: ETS
Mapa: Jeszcze nic:) Pomógł: 1 raz Wiek: 17 Dołączył: 12 Lis 2010 Posty: 9 Skąd: Cała polska
Wysłany: 2011-06-20, 21:37
Ja również jestem ja, ponieważ jak powyżej koledzy nie umiem map edytora a też chciałbym się nauczyć. Jak najbardziej na tak!