Euro Truck Simulator i German Truck Simulator Forum. Najlepsze modyfikacje i dodatki ETS i GTS w sieci. Strefa VIP z najlepszymi, najnowszymi i zawsze działającymi dodatkami.
Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Kiedys przed kontuzją grałem w piłkę nożna. Cztery razy w tygodniu trening, nie byłem mistrzem, ale pozwoliło mi to zagrac w czwartej lidze. Miałem utrudnione zadanie poniewaz wychowywałem sie na wsi. Interesuje mnie jak Wasze kariery piłkarskie sie potoczyły?
Piszcie przy tym czy pochodzicie z miasta czy ze wsi. Osobiscie uwazam ze gdybym wychowywał sie w miescie to wyżej bym zaszedł.
Ja grałem w piłke ale tylko dla zabawy. Oczywiscie jakies tam 8 klasy zaliczyłem, ale tylko dlatego ze chłopaki nie mogli składu uzbierac.
Wychowywałem sie w miescie ale bardziej wolałem dziewczyny niz piłkę :-P
Ja kiedyś grałem ale dostałem ciezkiego urazu kostki i stawu i aż do tej pory nie moge nawet full speeda wyrwac bo mnie noga boli.A bylo to na meczu jak gralismy z warmia w olsztynie koles w szatni zucal korkami i jeden spadl mi na noge a to byly wkrety i wtedy do kolesia podeszlem a on mi z calej pety korkami w kostke (bo jedne mial na sobie i mi ZAWALIL) Smutne ale co poradzim ....... a bylem juz kapitanem druzyny i wogole... ach tylko wspominac..