Euro Truck Simulator i German Truck Simulator Forum. Najlepsze modyfikacje i dodatki ETS i GTS w sieci. Strefa VIP z najlepszymi, najnowszymi i zawsze działającymi dodatkami.
Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Imię: Marcin
Gram w: ETS
Zestaw: Scania R500 + ?
Mapa: Mega Mix Map 4 edit by Patol Pomógł: 89 razy Wiek: 15 Dołączył: 08 Cze 2010 Posty: 610 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-05-25, 16:22 [NIEAKTUALNE] VS TIRos Trans
Witam,
Jak w temacie sprzedam VS TIRos Trans tj.:
- Praktycznie gotowe forum (www.tirostrans.fora.pl )
- Tabor (mogę jeszcze coś dorobić)
- Konto Administrator należy do mnie i mogę zostać adminem w Twojej VS (zajmę się sprawami organizacyjnymi, taborem, spedycją itp.)
Mieliśmy prowadzić tą firmę z jednym z użytkowników, ale on woli założyć nową, mi VS nie jest potrzebne, więc sprzedaje może komuś się przyda. Przy okazji mam też na sprzedaż VS DHL (www.vskadhl.jun.pl ) tylko, że nie cały tabór mam.
Teraz najważniejsze - cena:
Ja chciałbym konto V.I.P, ale pewnie i tak nikt nie będzie zainteresowany.
Jak chcesz kupić zaproponuj jakąś cenę!
Kontakt:
- PW
- w tym wątku
Pozdro
Marcin
_________________ NEW Scania R500
I kilka osobówek...