Euro Truck Simulator i German Truck Simulator Forum. Najlepsze modyfikacje i dodatki ETS i GTS w sieci. Strefa VIP z najlepszymi, najnowszymi i zawsze działającymi dodatkami.
Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Chciałbym żeby w tym temacie opisywac zaistaniałe stytuacje z nagorliwościa moderatora :
Ostatnio a jak mozna zauważyc nie jestem tu długo otrzymałem "pw" od jednego z modów w którym był tekst "za bardzo SPAMUJESZ" przejżałem wszystkie moje dotychczasowe zamieszczone posty i nie stwierdziłem by moje posty mozna by było traktowacc jako spam. Ponieważ nie dublują się , a uważam że jednak wnoszą cos do tematu i umieszczane sa w odpowiednich tematach. Sam jestem Adminem i modem więc mój pobyt tu zaczołem od przeczytania regulaminu i mam zamiar go przestrzegać. Zaistniałą stutyacje przestawiałem Administratorowi tej strony i podzielił moje zdanie że moje wypowiedzi nie mozna traktować jako spam. Trzeba pamietac że nadgorliwość jest goprsza od faszyzmu( nie obrażając nikogo).
Forum jest od wypowiadania swoich opini na dany temat nawet jeśli jest to w dziale download przecież nie z każdą pierdołą zauważoną w tym pod forum tzn: link wygasł, co podmienia dany mod, działa a może nie itp nie będe leciał do podforum "help" i zakładał temat bo sie zrobi śmietnik tylko. A jeśli jest potrzeba wypowiedzi kolejny raz w tym samym temacie a nikt nic nie napisał wciskam "edit" i po krzyku
Panie moderatorze prosił bym zwracac uwagę nie na ilość postów w danym okresie tylko na ich treść
Dziękuję i nie bierz sobie tego do serca poprostu wyluzuj troszke czasem
PS: Małe "OT" na zakończenie chciałbym podziekować administracji serwisu za udzieloną mi pomoc jak jej potrzebowałem a wiem że userzy potrafią sie naprzykrzać i wyprowadzic z równowagi, wielkie brawo dla wokas0, Art, pioterk480.
Ostatnio zmieniony przez kowaleq 2009-08-17, 11:52, w całości zmieniany 1 raz
Z mojej strony nie zauważyłem, żadnych nieprawidłowości w zachowaniu i pisaniu postów na forum przez kowaleq. Wszystkie posty wnoszą coś do tematu, w którym się pojawiają.
Co do postów w dziale Download zgadzam się z tym co piszesz, przecież nikt nie sprawdza na bieżąco czy, któryś link wygasł więc jeśli ktoś próbuje przetestować dany model a nie ma takiej możliwości z powodu padniętego linku to jak najbardziej wskazanym jest to zgłosić w tym własnie temacie. Komentarze do samego modelu też powinny się znajdować w tym samym temacie, o ile oczywiście nie odbiegają zbytnio od samego modelu.
Życzyłbym sobie i innym użytkownikom więcej takich osób jak kowaleq