Euro Truck Simulator i German Truck Simulator Forum. Najlepsze modyfikacje i dodatki ETS i GTS w sieci. Strefa VIP z najlepszymi, najnowszymi i zawsze działającymi dodatkami.
Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
No i co ,że masz gm'a ??
normalnie grać nie umiesz na privach??
wejdz na pandoramt2 i wbij 150 to zobaczymy w ile wbijesz
vill
Imię: Łukasz
Gram w: GTS Pomógł: 15 razy Wiek: 17 Dołączył: 22 Cze 2011 Posty: 132 Skąd: Białystok
Wysłany: 2011-09-03, 13:05
Kurek760, piotrowicz, kamils007, Matis12, to, że gracie w takie gry świadczy tylko o waszym poziomie intelektualnym. Nie ma czym się chwalić, że tracicie czas w wirtualnym świecie.
vill
Imię: Łukasz
Gram w: GTS Pomógł: 15 razy Wiek: 17 Dołączył: 22 Cze 2011 Posty: 132 Skąd: Białystok
Wysłany: 2011-09-06, 07:20
S3ba$, Paweł22, Powiem tak : wszystko uzależnia. Dosłownie wszystko. Po to są robione gry by na nich trzepać kasę. Ale, żeby się wciągnąć w takie gry jak tibia/metin2 ... Grają w to dzieci w wieku 10-13 lat głównie. Są też i starsi.. no ale żeby naparzać 10h/7d tylko po to żeby wbić lvl ? Sam grałem w Wowa, na oryginale z abonamentem. Nigdy nie spędziłem więcej niż 1h dziennie na tej grze. Trzeba grać z umiarem w takie coś, bo jak się człowiek wciągnie to później z byle gówna się nie wyciągnie. Przykład ludzie grający choćby w cs-a.
Imię: Sebastian
Gram w: ETS Pomógł: 22 razy Wiek: 13 Dołączył: 02 Sie 2011 Posty: 370 Skąd: Pajęczno [ EPJ ]
Wysłany: 2011-09-06, 21:27
No dokładnie kolego, z umiarem... Wiem jak to jest bo grałem w CS-a i moi kumple na około spędzali nad tym ponad 5h dziennie Mnie takie gry MP nie wciągają :p
Imię: Sebastian
Gram w: ETS Pomógł: 22 razy Wiek: 13 Dołączył: 02 Sie 2011 Posty: 370 Skąd: Pajęczno [ EPJ ]
Wysłany: 2011-09-06, 21:54
Matis12 napisał/a:
tak dużo czasu już
Kolego,
vill napisał/a:
Powiem tak : wszystko uzależnia
Czytaj dokładnie. Wiadomo że nad ETS'em trzeba spędzić więcej czasu ze względu na samą tematykę gry... No a Metin ?? Polega na wbijaniu lvl i robienie z Cb idioty.
Ja grałem nabiłem 29 lev i przestałem ponieważ kowal gildyjni spalił mi FMS'a na +7
a potem szukałem kozików i znudziłem się tym. Konto nadal istnieje i ma się dobrze.
[ Dodano: 2011-11-20, 18:53 ]
Musze się zgodzić z kolegą vill. Moja koleżanka gra w metina i jest w szkole 2x na tydzień.
[ Dodano: 2011-11-20, 19:06 ]
gram jeszcze w battlefield heroes fajna szczelanka bez klijenta zagrajcie.