Euro Truck Simulator i German Truck Simulator Forum. Najlepsze modyfikacje i dodatki ETS i GTS w sieci. Strefa VIP z najlepszymi, najnowszymi i zawsze działającymi dodatkami.
Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Imię: Paweł
Gram w: ETS
Zestaw: Scania 144l 530 + Bodex
Mapa: Polski edit by Krzysztof Pomógł: 16 razy Wiek: 14 Dołączył: 31 Mar 2010 Posty: 275 Skąd: Wola Rzędzińska
Dlatego nie ma MP4 bo zbyt późno firma Mercedes powiadomiła blog scssoft. Oni już zrobili MP3 a tu nagle powiadomili ich, że wprowadzili do fabryki MP4. Był to wielki szok dla fanów gry i MP4 ale takie jest życie. Mi to obojętnie bo nie przepadam za bardzo za Mercedesami ale to jest moje zdanie.
_________________ Trzymajcie się, byliście dla mnie jak rodzina.
Imię: Jacek
Mapa: Mapa Polski by Michcio18
Zaproszone osoby: 1
Obecna VS: P.V.T Transport - Właściciel Pomógł: 76 razy Dołączył: 23 Sty 2010 Posty: 1177 Skąd: Maidenhead, UK
Wysłany: 2012-01-16, 18:57
gito25 napisał/a:
Oni już zrobili MP3 a tu nagle powiadomili ich, że wprowadzili do fabryki MP4.
Tak abyś wiedział, Mercedes Actros MP4 został szkicowany już w 2001 roku. Pierwszy 'tajny' prototyp wyszedł w 2005 Roku. A tu dopiero w 2012 wychodzi
Imię: Paweł
Zestaw: Scania 144l 530 + Bodex
Mapa: Polski edit by Krzysztof Pomógł: 16 razy Wiek: 14 Dołączył: 31 Mar 2010 Posty: 275 Skąd: Wola Rzędzińska