Euro Truck Simulator i German Truck Simulator Forum. Najlepsze modyfikacje i dodatki ETS i GTS w sieci. Strefa VIP z najlepszymi, najnowszymi i zawsze działającymi dodatkami.
Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
No to ci co ściągnęli noto może wrzucicie na przeklej.pl ???? a nie się chwalicie ten serwer jest bardzo słaby mi pisze 7 godzin nie licząc minut (prędkość 30kb/s można się załamać) wstawić na przeklej i nie będzie problemu każdy sobie pobierze i będzie gitarka
grehu pl
Mapa: wszystko co jest na tym forum
Wiek: 21 Dołączył: 06 Lip 2010 Posty: 12 Skąd: z twojej starej
Cały dzień mi zajęło ściaganie ale udało się. Teraz jest na megaupload i wystarczy godzina ściagania. No chyba że ktoś ma słabego neta. nowy link w pierwszym poście.
Wysłany: 2010-08-03, 16:37
Nie wiem czy tylko ja mam taki problem ale może ktoś wie o co chodzi. Grałem wcześniej już w ETS a dziś zainstalowałem mapkę i miałem save'a w drodze do Mediolanu z Rzymu z transportem i jak w Mediolanie wjeżdżam, aby zostawic naczepę, wciskam T i mi gra się wyłącza. Nie wyświetla się żaden błąd po prostu wyłącza się gra. Wie ktoś dlaczego?
(wersja gry 1.3 UK)
grehu pl
Mapa: wszystko co jest na tym forum
Wiek: 21 Dołączył: 06 Lip 2010 Posty: 12 Skąd: z twojej starej