Euro Truck Simulator i German Truck Simulator Forum. Najlepsze modyfikacje i dodatki ETS i GTS w sieci. Strefa VIP z najlepszymi, najnowszymi i zawsze działającymi dodatkami.
Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Imię: Marcin
Gram w: ETS
Zestaw: Scania Topline R620 & chłodnia Schmitz
Mapa: Mega Mix Map 5 & Mapa polski by Michcio18
Obecna VS: Szukam VS!
Wiek: 13 Dołączył: 15 Lut 2012 Posty: 2 Skąd: Dąbrowa Górnicza
Wysłany: 2012-02-15, 17:41
Pobrałem, zainstalowałem uruchomiłem. Działa ale dlaczego nie mogę brać ładunków do nowych miast? Przykładowo: jestem w Warszawie i chciałbym wziąć ładunek np. do Moskwy. Wjeżdżam na terminal sprawdzam ładunki ale nie ma żadnego do któregoś z nowych miast. Z góry dziękuję za pomoc.
HABALUGA
Imię: Patryk
Zestaw: Renault Magnum + własny skin
Mapa: Mapa Polski by Michcio18
Obecna VS: brak
Wysłany: 2012-03-07, 16:00
Witam. Mam ETS i chciałem tą mapkę i ściągnąłem Patcha 1.3 ale nie moge go zainstalować bo wyskakuje informacja że trzeba włożyć CD a ono już jest tam . Pójdzie mi na 1.0 ta mapa?
Imię: Jacek
Zaproszone osoby: 1
Obecna VS: P.V.T Transport - Właściciel Pomógł: 76 razy Dołączył: 23 Sty 2010 Posty: 1177 Skąd: Maidenhead, UK
Wysłany: 2012-03-07, 17:28
HABALUGA napisał/a:
Pójdzie mi na 1.0 ta mapa?
Nie
HABALUGA napisał/a:
Mam ETS i chciałem tą mapkę i ściągnąłem Patcha 1.3 ale nie moge go zainstalować bo wyskakuje informacja że trzeba włożyć CD a ono już jest tam
Z takim problemem zapraszam do Działu 'Pomoc'
_________________ HaRdStYLe <3
HABALUGA
Imię: Patryk
Zestaw: Renault Magnum + własny skin
Obecna VS: brak
Wysłany: 2012-03-09, 14:44
Witam, mam już patcha 1.3 wszystko pięknie ładnie wyjeżdżam z Wa-wy i wywaliło mnie z gry, jaka może być przyczyna brak modów jakichkolwiek.
U mnie jest dokladnie tak samo jak u użytkownika HABALUGA
darecki42
Wysłany: 2012-03-11, 12:32
Mam prośbę, żeby ktoś w miarę możliwości wrzucił mapkę na modbase.pl bo z linków podanych w temacie nie da rady normalnie tego pobrać ... pierwszy transferek max 30kb/s reszta nie działa
DebolStudio
Wysłany: 2012-03-24, 13:31
Panowie moglby ktos dac na inny serwer? Bo z deposit file sciaga sie 50kb/s, megaupload niema juz, a z tego trzeciego to mi sie nawet nie wczytuje więc moze ktos wstawic na cos innego np na chomikuj. Pozdrawiam
PolakPotrafi
Imię: Ford Transit :p
Mapa: 0 i niżej :(
Wysłany: 2012-03-27, 13:51
Dzięki za wstawkę wkońcu się pobawie w Ice Truckers .
_________________ Gość SzeRokości
izba
Imię: Sebastian
Zestaw: Scania r730 i naczepa D & J RECLIK
Mapa: klasyczna Pomógł: 3 razy Dołączył: 19 Lip 2011 Posty: 15 Skąd: Nowy Targ
Wysłany: 2012-03-27, 16:04
MEGA PATCH POZDRO JUŻ POBIERAM
_________________ ___________________
I LOVE SCANIA <3
wiem że działa ale mi ściąga z prędkością 5kb/s i dlatego chce żeby ktoś wrzucił na jakis inny server
Załatw se lepszy net.
[ Dodano: 2012-05-04, 08:40 ]
mat2224 napisał/a:
proszę o reup na jakiś namolny ludzki server np rs
Zgadzam się, tez chce na rapidshare, to jest normalna strona i można z niej szybko pobrać.
_________________ dsaszymonasd
bodzan93
Imię: Damian
Zestaw: Renault Magnum 500 + Bodex karbowany
Mapa: nie pamiętam :P
Obecna VS: kierowca kontraktowy
Wysłany: 2012-05-05, 00:17
Pobierałem mapę 4,5h po czym włączam, wybieram kraj i w połowie ładowania wyskakuje mi raport o błędach... Wyrzuciłem wszystko z folderu "mod" i dalej ten sam problem, czy ktoś wie jak temu zaradzić, co może być przyczyną, bądź ktoś ma podobny problem?? Jestem strasznie w*****y, bo po takim czasie pobierania miałem nadzieję, że sobie chociaż pośmigam na tej mapie...