Euro Truck Simulator i German Truck Simulator Forum. Najlepsze modyfikacje i dodatki ETS i GTS w sieci. Strefa VIP z najlepszymi, najnowszymi i zawsze działającymi dodatkami.
Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Witam koledzy mam problem.Gdy zainstaluje mape i odpalam ETS-a i wybieram nową grę to wtedy gdy sie już ładuje to wyskakuje mi błąd. Żeby wysłać raport ja biore nie wysyłaj oczywiście.
PROSZĘ O POMOC.
A i jeszcze jedno na początku jak się pokazuje jakiś tir to każdy jest cały czarny.
A dobra przepraszam już wiem to problem z pachem sory za ten post ale prosze nie usuwać
to może komuś się przyda ten post.
Adamus dziękuję za wysłuchanie mojej wersji jest original.la 1.0.0.0, ale próbowałem zainstalować patcha i daje mi błąd, że jestem hiszpański, przepraszam mój polski
Koledzy mam takie pytanko, aby wrzucic mapke trzeba mieć zainstalowany ETS ekspansja Wielka Brytania ? Jeśli tak to czy mógłby mi ktoś wrzucić linka do pobrania ekspansji?
Dzięki z góry
[ Dodano: 2010-06-06, 01:12 ]
Mam pytanie, czy mogłby mi ktoś wrzucic patcha 1.1 . Pilne bardzo !