Euro Truck Simulator i German Truck Simulator Forum. Najlepsze modyfikacje i dodatki ETS i GTS w sieci. Strefa VIP z najlepszymi, najnowszymi i zawsze działającymi dodatkami.
Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Wysłany: 2011-12-12, 14:43 Marki jakie będą licencjonowane w ETS2
W grze Euro Truck Simulator 2 absolutnie pewnym jest pozyskanie licencji na pojazdy Scanii i Mana. W grze najprawdopodobniej ujrzymy też markę Renault jako markę licencjonowaną.
Producent stara się o licencję również na naczepy firmy Krone oraz oświetlenie Hella.
Leyo, jeżeli pamiętasz filmik w którym głównym bohaterem był Volvo na tle Insbrucka to przy nim scs napisał że ten film ma im pomóc co do kupienia licencji
Imię: Paweł
Gram w: ETS
Zestaw: Scania 144l 530 + Bodex
Mapa: Polski edit by Krzysztof Pomógł: 16 razy Wiek: 14 Dołączył: 31 Mar 2010 Posty: 275 Skąd: Wola Rzędzińska
Imię: Paweł
Zestaw: Scania 144l 530 + Bodex
Mapa: Polski edit by Krzysztof Pomógł: 16 razy Wiek: 14 Dołączył: 31 Mar 2010 Posty: 275 Skąd: Wola Rzędzińska
Tak pisało dawno ale miejmy nadzieję że to się zmieni. Przez to że nie ma licencji to te osoby, które pracują nad ETS2 muszą trochę przerobić dafa bo wyglądał zbyt pięknie i przez to szefostwo dafa kazało im to zmienić
_________________ Trzymajcie się, byliście dla mnie jak rodzina.
Imię: Kamil
Mapa: Mega Mix Map 5
Wysłany: 2012-02-04, 11:13
Będą licencję na Scanię, Volvo, MANa, Renault i prawdopodobnie Mercedesa. Na 99% nie będzie licencji na Dafy i Iveco co mnie trochę smuci bo są to moje ulubione marki... pacze
Wiesiek80 wejdź sobie tutaj : http://eurotrucksimulator2.pl/