Euro Truck Simulator i German Truck Simulator Forum. Najlepsze modyfikacje i dodatki ETS i GTS w sieci. Strefa VIP z najlepszymi, najnowszymi i zawsze działającymi dodatkami.
Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Wysłany: 2009-09-01, 11:57 Man TGX V8 680 czy Volvo FH 700
Powiedzcie co byście wybrali.
Ja bym wybrał oczywiście MANa, ponieważ Volvo jest ciasne a MAN ma bardzo dużo miejsca w środku. A w mocy te 20km nie robi różnicy. Jaka jest wasza decyzja??
Ostatnio zmieniony przez piterek 2009-09-14, 07:39, w całości zmieniany 1 raz
Ani tym ani tym nie jeździłem , jednak mam sentyment do Manów za wytrzymałość 20 koni niby różnicy nie robi a tylko się tak wydaje ... jednak man ponad wszystko .
Jeździłem Volvem FH i Manem owszem że man ma trochę więcej miejsca lecz mnie zawiódł na drodze. Za to FH jest sprawdzonym wozem na naszych drogach i bardzo bezpiecznym, wytrzymałym pod względem zawieszenia. Mi osobiście lepiej jeździło się Volvem bardzo wygodny, ale był na full wypasie.
No a ja VOLVO:D Byle góW***mi sie nie jeździ Tylko VOLVO-em można pykać a co do Mana to nie chce sie na ten temat wypowiadać miałem kilka przygód z manem ale jednak Maniek zawiódł Ofszem Man ma lepszą znaczy większą kabine ale w wytrzymałości silnika i jak kolego wyżej wymienił "pod względem zawieszenia"nie pobije Volvo-a.
a i kolega koweleq
Kto jeżdzi Man-em ten jest panem <<hahahhaha.... cyaj to
Kto jeżdzi Man-em ten jest Peda**M albo pobocza PANEM:D
Bez urazy:P :mrgreen:
hehe smiac mi sie chce jak ktos mówi ze man ma mniej wytrwalsze silniki niz Volvo hah . Zobaczcie tylko ile droższe sa częsci do Volva niz do mana i kazde z tych samochodów sie psuja w manie to zawieszenie i poduszki kabiny a u volva turbo i inne bardzo kosztowne rzeczy nie dziwie sie jak ktos np: jeździł manek 6x6 li mówil ze jest nie wygodny bo on ma taki byc stabilny i sztywny . A to ze sie przejechał Volvem full versja i sie ucieszył to zall w porównaniu do mana w najlepszej wersji a volvo man jest bardzo konfortową ciężarówka mysle ze Mercedes Actros tez taki jest ale nie volvo brzydkie wewnatrz deska cos sie zmieniła ale nie duzo zegary troche lepsze i tyle a zobaczcie ile man sie zmienił ze starszych do mana TGA i TGX TGS to sie nazywa wnetrze ładnej cięzarówki. Man jest spoko ale tak naprawde wybrał bym Scanie