Euro Truck Simulator i German Truck Simulator Forum. Najlepsze modyfikacje i dodatki ETS i GTS w sieci. Strefa VIP z najlepszymi, najnowszymi i zawsze działającymi dodatkami.
Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Wysłany: 2011-07-18, 21:01 Mały porządeczek w dziale Virtualne Firmy
Cześć.
Ponieważ znów się zrobił, że tak powiem wielki syf w dziale Virtual Spedition i można by było wyczyścić tak jak było to pare miesięcy temu i również można by było zrobić taki dział do GTS'a bo przecież też są vs do GTS'a.
Wpadłem jeszcze na taki pomysł, który polega na tym, że jest dany temat i tam ludzie wpisują po jednej ulubionej VS'ce i np pierwsze 50 firm dostaje się do tzw. 2 etapu i tam jest ankieta np która trwa tydzień i wtedy 15 najlepiej ocenionych firm jest wyróżniona, np w osobnym dziale czy coś. Była by to lepsza szansa pewnie nie dla nowych ale dla kierowców z doświadczeniem na zdobycie pracy w lepszej firmie z czym się wiąże większy prestiż usera [pracownika] jaki firma na tym zyskuje, bo też jest trochę reklamowana i taka, która jest w TOP'ie to wiadomo, jest najlepsza.
Wspomnę jeszcze, że z takim czymś jeszcze się na żadnym forum trakerskim nie spotkałem, więc Itruck będzie w 99,9% pierwszym forum, które takie coś wprowadziło.
Tak więc zapraszam do wypowiadania się i do pozytywnego rozpatrzenia mojej propozycji.
Z poważaniem piotrekv97.
Imię: Jacek
Gram w: ETS
Mapa: Mapa Polski by Michcio18
Zaproszone osoby: 1
Obecna VS: P.V.T Transport - Właściciel Pomógł: 76 razy Dołączył: 23 Sty 2010 Posty: 1177 Skąd: Maidenhead, UK