Euro Truck Simulator i German Truck Simulator Forum. Najlepsze modyfikacje i dodatki ETS i GTS w sieci. Strefa VIP z najlepszymi, najnowszymi i zawsze działającymi dodatkami.
Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Imię: Jacek
Gram w: ETS
Mapa: Mapa Polski by Michcio18
Zaproszone osoby: 1
Obecna VS: P.V.T Transport - Właściciel Pomógł: 76 razy Dołączył: 23 Sty 2010 Posty: 1177 Skąd: Maidenhead, UK
Wysłany: 2011-12-03, 15:09 Konkurs Zdjęć Roku 2011
Zacznijmy znowu Konkurs Zdjęć Roku 2011! To będzie ostatni Konkurs tego Roku!
- Aby się zgłosić, wyślij mi PW z linkiem do zdjęcia, który wystawiasz na ten Konkurs. Nie więcej niż jeden wpis na użytkownika
Temat tego Konkursu jest: Zima (Czyli zdjęcia zrobione przy Pogodzie Zimowej albo przy Świątecznym nastroju)
- Potrzebujemy Minimum 6 Wpisów, a Maximum 10.
Ostateczny Termin zgłaszania jest: 08/12/2011
Nagroda Główna jest: VIP na Stałe!
_________________ HaRdStYLe <3
Ostatnio zmieniony przez XantosArt 2011-12-09, 17:47, w całości zmieniany 4 razy
Obecna VS: P.V.T Transport - Właściciel Pomógł: 76 razy Dołączył: 23 Sty 2010 Posty: 1177 Skąd: Maidenhead, UK
Imię: Damian
Zestaw: Renault Magnum 500dxi+Chłodnia Schmitz
Mapa: Mega Mix Map 4 by Patol65
Obecna VS: Mat - Dam Transport Krajowy i Międzynarodowy Pomógł: 28 razy Wiek: 15 Dołączył: 23 Maj 2011 Posty: 270 Skąd: Gąbin [WPL]
Wysłany: 2011-12-04, 13:13
Xantos, masz już na Pw fotke moja Pozdrawiam !:)
_________________ Szerokości i przyczepności Kaniak(MaTeUsZ'ek) ;-)
Wysłany: 2011-12-06, 18:19
dafdawid napisał/a:
Xantos , foto doszło ? .
Doszło, doszło...
Nie musicie sobie nabijać Postów aby mnie się zapytać czy doszło... Jak dojdzie, to ja odpiszę wam z wiadomością że Zdjęcie zostało dodane do Konkursu...
Nie musicie sobie nabijać Postów aby mnie się zapytać czy doszło... Jak dojdzie, to ja odpiszę wam z wiadomością że Zdjęcie zostało dodane do Konkursu...
Wysłany: 2011-12-06, 18:37
Napisz do mnie na PW (Prywatna Wiadomość) z linkiem do Zdjęcia, wtedy ono zostanie dodane do Konkursu, i masz szanse Wygrać VIP...
Wysłany: 2011-12-07, 22:34
Zostało jeszcze tylko 1 Miejsce na Kandydata do Konkursu! Szybko rób Zdjęcie i zgłoś się do Konkursu, bo możesz Wygrać Nagrodę!