Euro Truck Simulator i German Truck Simulator Forum. Najlepsze modyfikacje i dodatki ETS i GTS w sieci. Strefa VIP z najlepszymi, najnowszymi i zawsze działającymi dodatkami.
Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Wysłany: 2009-08-23, 15:25 Kody do Euro Truck Simulator
:-D Siema :-D
Mam kody do ets
By uruhomić kody trzeba przerobić plik config.cfg (Moje Dokumenty/Euro Truck Simulator/config), najlepiej uruhomić plik za pomocą "Notatnika".
Odnaleźć linijkę uset g_console"0" - wstawić w miejsce "0" cyfre "1",
by powstało uset g_console "1" aby odblokować konsole i identyczny sposób linijkę
uset g_deweloper"0".
Aby wyłączyć policję należy odnaleść wtym samym pliku który jest opisany powyżej,
znaleźć linijkę uset g_police "1" i przeprawić "1" na "0".
Jeżeli macie chęć i ochotę na powiększenie stanu kąta to powinniście odwiedzić plik save (Moje Dokumęty/Euro Truck Simulator/save/1,2,3,4,itd/game) odnaleść swój save ukryty pod jakąś cyfrą i odnaleść linijkę money accout: ##### i wpisać sumkę która nas interesuje.
Aby edytować mapę podczas gry wciśnij klawisz ~` i wplsz edit america3
Odnajdź folder z zapisanymi stanami gry. Przykładowa lokalizacja to:
Moje Dokumenty/Euro Trick Simulator/save
Z pomocą dowolnego edytora tekstu (Na przykład Notatnik) otwórz plik game.sii.
Teraz odnajdź konkretną linijkę tekstu i zamiast # wpisz liczbę, by uzyskać określony efekt.
money_account: # - Pieniądze
service_visit_count: # - Cena za wizytę w warsztacie
gas_station_visit_count: # - Cena za wizytę na stacji benzynowej
emergency_call_count: # - Cena za wezwanie pomocy
ai_crash_count: # - Cena mandatu za zderzenie z innym pojazdem
truck_color_change_count: # - Cena zmiany koloru ciężarówki
red_light_fine_count: # - Cena mandatu za przejaz na czerwonym świetle
total_fuel_litres: # - Ilość wlewanego paliwa
total_fuel_price: # - Cena paliwa
total_distance: # - Ustawia przebieg ciężarówki
undamaged_cargo_row: # - Działanie nieznane
current_career_level # - Poziom kariery