Euro Truck Simulator i German Truck Simulator Forum. Najlepsze modyfikacje i dodatki ETS i GTS w sieci. Strefa VIP z najlepszymi, najnowszymi i zawsze działającymi dodatkami.
Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Nie wiedziałem gdzie to miałem wsadzić,więc wsadziłem tu.
A mianowicie,chciałem się dowiedzieć czemu niektórzy mają w swoim opisie mój nick.
A ja ich przecież nie znam! i nigdy z nimi nie pisałem!
Imię: Damian
Gram w: ETS
Zestaw: Renault Magnum 500dxi+Chłodnia Schmitz
Mapa: Mega Mix Map 4 by Patol65
Obecna VS: Mat - Dam Transport Krajowy i Międzynarodowy Pomógł: 28 razy Wiek: 15 Dołączył: 23 Maj 2011 Posty: 270 Skąd: Gąbin [WPL]
Wysłany: 2012-01-05, 20:14
Ja tez tak mam u niektórych hehehe
_________________ Szerokości i przyczepności Kaniak(MaTeUsZ'ek) ;-)
Imię: Damian
Zestaw: Renault Magnum 500dxi+Chłodnia Schmitz
Mapa: Mega Mix Map 4 by Patol65
Obecna VS: Mat - Dam Transport Krajowy i Międzynarodowy Pomógł: 28 razy Wiek: 15 Dołączył: 23 Maj 2011 Posty: 270 Skąd: Gąbin [WPL]
Wysłany: 2012-01-05, 20:31
Mi to nie przeszkadza! ;-)
Niech sobie piszą hehehe ;]
Pozdrawiam Kapel98, ;-)
_________________ Szerokości i przyczepności Kaniak(MaTeUsZ'ek) ;-)
Imię: Paweł
Zestaw: Scania 144l 530 + Bodex
Mapa: Polski edit by Krzysztof Pomógł: 16 razy Wiek: 14 Dołączył: 31 Mar 2010 Posty: 275 Skąd: Wola Rzędzińska
Kapel98 np. Kapel98 witam lub powodzenia kapel98. To ma każdy bo nie tylko twój nick jest tylko każdego co nato popatrzy czyli jak ja popatrze to będzie pisać gito25 ... wejdz na ten wpis nie zalogowany to będzie pisać gosć za miast twojego nicka. Tak ustawiają użytkownicy.
_________________ Trzymajcie się, byliście dla mnie jak rodzina.
Wystarczy że w opisie swojego profilu wpiszesz: [yo u] 9bez tej spacji pomiedzu ou) i ja będę widział swój nick ty swój a gito swój itd... . Rozumiesz? Oni nie wpisują twojego nicku tylko to co ja ci napisałem, a ty widzisz swój nick.
A teraz ja wpisze te you w tym nawiasie i zobaczysz jak to wyglada. Gość
_________________ PW:
Sensowna nazwa.
ew. Link do tematu.