Euro Truck Simulator i German Truck Simulator Forum. Najlepsze modyfikacje i dodatki ETS i GTS w sieci. Strefa VIP z najlepszymi, najnowszymi i zawsze działającymi dodatkami.
Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Pomógł: 10 razy Wiek: 100 Dołączył: 10 Paź 2011 Posty: 58 Skąd: polska
Wysłany: 2012-01-22, 09:51 GoClever Tab a73
Witam zakupiłem tableta i mam takie pytanie czy jak się ładuje i gram cały czas na nim to czy z baterią coś się dzieje ?
Dzisiaj rano wstałem (załadował sie do 100%) i pograłem 15 min i zostało bateri 89/100% (tablet jest nowy używam go dopiero 3 dzień)Nie wiem czy to jest wada tabletu że krótko trzyma Bo ściągłem sobie aplikacje z android market jakąś Baterry coś tam i pokazuje % teraz to odinstalowałem i na tekiej bateryjce Fabrycznej pokazuje ile bateri zostało.
Czy można jakoś spr w opcjach ile zostało dokładnie bateri?
Proszę o pomoc!.