Euro Truck Simulator i German Truck Simulator Forum. Najlepsze modyfikacje i dodatki ETS i GTS w sieci. Strefa VIP z najlepszymi, najnowszymi i zawsze działającymi dodatkami.
Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Wysłany: 2011-11-17, 23:28 Euro Truck Multiplayer oraz Euro Truck Multiplayer 2!
Witajcie! Jestem RootKiller oraz jestem głównym developerem (aktualnie jednym) projektu ETMP! Co to jest ETMP? Już mówię! Modyfikacja multiplayer działająca na zasadzie bardzo podobnej do multiplayerów w takich grach jak Grand Theft Auto : San Andreas itp! Każdy ma możliwość oskryptowania świata gry itp! Zapraszam do rejestracji na oficjalnej stronie projektu! Niebawem oficjalne beta testy, projekt jest w 90% po angielsku lecz istnieje również dział w którym bez problemu można komunikować się po polsku! Również zapowidziałem Euro Truck Multiplayer 2 dla nadchodzącej części ETS'a!
Imię: Jacek
Gram w: ETS
Mapa: Mapa Polski by Michcio18
Zaproszone osoby: 1
Obecna VS: P.V.T Transport - Właściciel Pomógł: 76 razy Dołączył: 23 Sty 2010 Posty: 1177 Skąd: Maidenhead, UK
Wysłany: 2011-11-18, 18:40
Moim zdaniem, nie wierze w to... Żadnych dowodów nie ma w Angielskiej części twojego Forum, ani w Polskim...
Jak to odpaliłem to mi kompa zamuliło nic nie reagowało wiec poszedł reset
Wrzuciłem pliki serwera do folderu z ETS-em włączyłem "MULTI" i to samo nic nie tyka z grą a komp tez nie reaguje na nic. Więc poszedł reset
po włączeniu kompa wszystkie pliki tego "MULTI" poszły w kosz
Cała historia mojej przygody "MULTI" z ETS-em. Jak dla mnie pomysł fajny mam nadzieje ze wykonanie też będzie kiedyś fajne