Euro Truck Simulator i German Truck Simulator Forum. Najlepsze modyfikacje i dodatki ETS i GTS w sieci. Strefa VIP z najlepszymi, najnowszymi i zawsze działającymi dodatkami.
Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Wysłany: 2011-02-26, 13:04 Data Premiery zatwierdzona przez producentów gry
Drodzy czytelnicy! Mamy dla was kilka informacji dotyczących premiery Euro Truck Simulator 2. Otóż, tej gry premiera będzie miała miejsce w II połowie 2011 roku. Pozostaje tylko czekać. Teraz coś o wydawcy: będzie nim najprawdopodobniej FonoGame, wydawca Euro Truck Simulator: International. Ale wszystko może się zdarzyć. A propo ceny wiadomo, że na początku będzie wysoka, a z czasem będzie spadać. Wiemy także, że będą nowe modele ciężarówek. Nie skończy się na 7 markach po jednym modelu.
Będzie ich zdecydowanie więcej. Można powiedzieć, że będzie poprawiona oprawa graficzna, nowa fizyka gry.Mapa też będzie bardziej szczegółowa. W Polsce ma być więcej miast, ale mamy nadzieje, że zawitamy w Warszawie, która będzie lepiej rozwinięta. Podobnie z innymi miastami. Jeżeli pojawią się jakieś nowe informacje, będziemy Was informować.
Kolego jak chcesz zobaczyc to ci moge wysłac linka ze napisali w drugiej polowe roku będzie tak jak z ETS 1 xD ze wyjdze pewnie we wrzesniu albo pazdzierniku
Imię: Jacek
Gram w: ETS
Mapa: Mapa Polski by Michcio18
Zaproszone osoby: 1
Obecna VS: P.V.T Transport - Właściciel Pomógł: 76 razy Dołączył: 23 Sty 2010 Posty: 1177 Skąd: Maidenhead, UK
Wysłany: 2011-02-28, 22:52
Ja mam bardzo WIELKIE przeczucie ze będzie Listopad... ale mogę się mylić...
pabboloo, akórat szef SCS powiedział że na 100% wyjdzie w drugiej połowie roku, ale zostawił chaczyk czy w grudniu czy wrześniu
ETS2 , wyjdzie w 4kwartale 2011r.
Miast będzie bardzo dużo.
Widziałem urywek mapy Pl-Ger. Jest bardzo dużo miast.
Myśle że to będzie bardzo fajna gra.:D
Oficjalnej daty premiery nie wydało nawet samo SCS Software, na żadnym forum jej nie znajdziecie.
Wysłany: 2011-09-11, 07:03
patryx129, tu się zgodzę, że coś ukrywają. Ale multi nie będzie oficjalnie to ogłosili, więc... Tylko czekać na premiere
matl
Imię: Iveco Stralis B Pomógł: 13 razy Wiek: 15 Dołączył: 26 Wrz 2010 Posty: 128 Skąd: Helsingborg
Wysłany: 2011-09-18, 18:28
Mi się wydaję że ETS 2 wyjdzie pod koniec października.
vill
Imię: Łukasz
Gram w: GTS Pomógł: 15 razy Wiek: 17 Dołączył: 22 Cze 2011 Posty: 132 Skąd: Białystok
Wysłany: 2011-09-18, 19:59
matl, coraz więcej się mówi o początku 2k12... To jest duży projekt. Chcą wypuścić wersję 1.0 z jak najmniejszą liczbą bugów i utrudnień dla graczy, więc warto poczekać choćby te 2 miesiące dłużej.