Euro Truck Simulator i German Truck Simulator Forum. Najlepsze modyfikacje i dodatki ETS i GTS w sieci. Strefa VIP z najlepszymi, najnowszymi i zawsze działającymi dodatkami.
Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Imię: Sebastian
Gram w: ETS Pomógł: 22 razy Wiek: 13 Dołączył: 02 Sie 2011 Posty: 370 Skąd: Pajęczno [ EPJ ]
Wysłany: 2011-12-01, 15:33
Zdecydowanie VOLVO .!!
..no DAF'em - zależy z jakim silnikiem, bo jak 410 to nigdy .!! Tam nie ma co cisnąć . Wiem coś o tym bo tata jeździł DAF'em CF'em 85.410 to w Czechach pod górkę z beczką 27 ton cementu to praktycznie stał . I też był w kabinie SC .
Imię: Bartek
Gram w: ETS
Zestaw: Man tga xl 420 + krone profiliner
Mapa: Mapa Polski By Michcio18editabyZrozumiec
Obecna VS: brak :)
Wiek: 17 Dołączył: 16 Sie 2010 Posty: 22 Skąd: mała wieś brzostek
Wiem bo ojciec i wuja jeżdżą ojciec Volvem a wuja Dafem i aż się czuje jak mocą volvo bije dafa na głowę. Co do zalet Dafa to pojemność kabiny ;DD
Volvo powiem jeszcze raz ;D
Wsiądź na FH12 460 XL a XF105 460 SSC.
Zobaczysz jaka jest różnica.
Ojciec jak zsiadł z XF 460 i wsiadł na FH12 460 to powiedział że Daf idzie dobrze, ale Volvo to zawsze Volvo.;d (niestety teraz jeździ actrosem.;/)
ja tam jestem za Volvem.
ale Dafa też lubie. więc nie bede krytykował.:p
Zestaw: -
Mapa: -
Obecna VS: - Pomógł: 1 raz Wiek: 14 Dołączył: 06 Sie 2011 Posty: 250 Skąd: oj daleko
ja uważam, że DAF bo dużą zaletą jest pojemność kabiny a nie jest on wcale taki słaby to też zależy od silnika może się tak wydaje bo jak się jedzie po prostej to go najmniej słychać.
Dla mnie lepszy jest DAF. Mój wujek jeździ Daf'em XF 460 z wywrotką i powiem, że przy dużych obciążeniach daję radę i po polnych, piaszczystych, bocznych drogach także nie jest źle. Po za tym ma swoję zalety co do duże i przestronnej kabiny. Jak dla mnie to Daf jest lepszy.
Imię: Kamil
Gram w: ETS
Zestaw: Renault Premium I Tandem
Mapa: Polska
Obecna VS: Brak Pomógł: 5 razy Dołączył: 08 Gru 2009 Posty: 46 Skąd: Białystok [BI]
Dla mnie lepszy jest DAF. Mój wujek jeździ Daf'em XF 460 z wywrotką i powiem, że przy dużych obciążeniach daję radę i po polnych, piaszczystych, bocznych drogach także nie jest źle. Po za tym ma swoję zalety co do duże i przestronnej kabiny. Jak dla mnie to Daf jest lepszy.
powiem, że przy dużych obciążeniach daję radę i po polnych, piaszczystych, bocznych drogach także nie jest źle.
Ja z ojcem miałem 25T piachu w workach na żwirowni firanką, i Volvo dało też rade.:E
Jakoś 460 Volvem z 24tonami po Hiszpańskich górach przy Valencii ,Murcji ,zapi**dala ładnie.
Kolega tam napisał że Daf jest cichy, no tu Daf ma wielki + .
Każdy ma swoje zdanie.:]
volvo341, przyznam się, że w Volviem nie jechałem, ale słyszałem, że nie jest on najgorszy ale i tak dla mnie lepszy jest Daf. Może to dlatego, że ładnych pare lat już jeżdżę z wujem właśnie Dafem. Każdy ciągnik siodłowy ma swoję plusy i minusy. Więc nie ma co wybierać.
Ja , powiem tyle że ja jestem za Daf'em mój tata jeździł Daf'em przez 8lat
teraz ma iveco , i jak byłem w volvie to porównałem sobie iveco a volvo to powiem że iveco i volvo to jedna kabina . Co do Daf`a to jest tylko jeden minus że jak coś walnie to piszczy jak diabli xD.Ale tak to mi się nie podoba ta szyba w volvie i to miejsce pracy kierowcy czyli miejsce za kierownicą ta szyba mi nie pasuje i wgl , w volvie jest mniej miejsca niż w Daf`ie bo volvo i iveco to jest to samo . a co do tego że piszecie że 410 nei daje rady mój tata miał Daf`a XF 95 430 i 50 ton miał na pace i szedł ten Daf a nie stał na górach.:D . Ja tam volvo lubie więc nie będę krytykował.
Szerokości.