Euro Truck Simulator i German Truck Simulator Forum. Najlepsze modyfikacje i dodatki ETS i GTS w sieci. Strefa VIP z najlepszymi, najnowszymi i zawsze działającymi dodatkami.
Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Imię: Sebastian
Gram w: ETS Pomógł: 22 razy Wiek: 13 Dołączył: 02 Sie 2011 Posty: 370 Skąd: Pajęczno [ EPJ ]
Wysłany: 2011-12-11, 12:52
dafdawid tak, tak 430 to były stare i dopracowanie silniki .
A 410 to jest totalna lipa . Jeszcze rok '07 to już w ogóle dla tych silników .
Ten CF co tata jeździł to poszedł na zagranice to po 300tyś. km chyba miał wymieniany silnik bo tak zaczął brać olej, że kierowca nie nadążał dolewać . Ale to w 2007r. była wada fabryczna tych silników 410 .
Ostatnio zmieniony przez S3baS 2011-12-11, 17:45, w całości zmieniany 1 raz
Z Y B E K, Tak był pod gabarytem i nie rżyj się z tego bo ten Daf co mój tata miał to zaje**ście ciągnął z takim ciężarem ;D.
[ Dodano: 2011-12-17, 21:03 ] S3baS, w tej firmie co mój tata jeździ jest XF 105 410 z 2007 i jakoś on dobrze się trzyma rzadko co mu się coś dzieje.I prawie ciągle zero awaryjnych ma ;]
Moim zdaniem Volvo,
Bardziej ekonomiczne silniki, no i oczywiście dłużej wytrzymuje - jedynym problemem są drogie części. Jednak jak chcesz mieć coś dobrego to trzeba płacić za to i za naprawę, jeżeli Volvo z kabiną Globetrotter XXL - to oczywiście nie ma co porównywać, może DAF'ie jest troszkę więcej miejsca - ale to aż tak bardzo nie odczuwa się. Dlatego tylko Volvo :]
Imię: Marek
Gram w: ETS
Zestaw: Brak
Mapa: Brak
Obecna VS: Poland Logistics Pomógł: 2 razy Wiek: 16 Dołączył: 18 Sty 2011 Posty: 27 Skąd: Z Łosic.
Wysłany: 2012-02-18, 10:28
Moim zdaniem Daf
Mój Wujo ma dwa Dafiki 95 XF 430 konne to pod 24t ładnie chodzą
Jedyną wadę, którą ma to łóżko jest za blisko jedno nad drugim, bo jak z nim jeździłem to ciężko na dolnym było spać trochę :E
Ja jestem za dafem bo ma dużą kabine i jest wygodnie a w volvo jest ciasno i mniej wygodnie sie jeździ fakt to moc ale też wygoda sie liczy wiem bo tata jeździł dafem 95 a volvem też jeździł i mówił że najlepiej jeździ sie dafem ale nie wiem czym to jest spowodowane może tym że tata dafem jeździł 9 i pół roku a volvem 2 lata teraz jeździ mercedesem axorem
_________________ DAF 4EVER
DAF KING OF THE ROAD
DAF IS OF POWER
Ultimato
Imię: Paweł
Gram w: GTS
Zestaw: Man TGX+Krone
Mapa: KNS v.1.0 (mapa prywatna)