Euro Truck Simulator i German Truck Simulator Forum. Najlepsze modyfikacje i dodatki ETS i GTS w sieci. Strefa VIP z najlepszymi, najnowszymi i zawsze działającymi dodatkami.
Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Siema, może mi ktoś powiedzieć co to jest to zaznaczone za czarno? Czy to błąd? Co to jest?
Co to jest, zaznaczone na żółto? Dam pomógł za dokładne wyjaśnienie.
To na żółto to nie jest korek od baku na płyn do spryskiwaczy. ?
To na czarno to chyba jakaś guma. ;D
_________________ Szerokości Gość ;]
Ostatnio zmieniony przez Z Y B E K 2012-01-28, 22:00, w całości zmieniany 1 raz
sebkor96
Imię: Sebastian
Gram w: ETS
Zestaw: XantosArt masz takie pojęcie o grafice jak ko
Mapa: XantosArt masz takie pojęcie o grafice jak ko
Obecna VS: XantosArt masz takie pojęcie o grafice jak ko Pomógł: 71 razy Wiek: 16 Dołączył: 20 Lis 2011 Posty: 59 Skąd: Sierpc
Albo to jest po to żeby blachy nie obcierało na dołkach.
_________________ Szerokości Gość ;]
sebkor96
Imię: Sebastian
Gram w: ETS
Zestaw: XantosArt masz takie pojęcie o grafice jak ko
Mapa: XantosArt masz takie pojęcie o grafice jak ko
Obecna VS: XantosArt masz takie pojęcie o grafice jak ko Pomógł: 71 razy Wiek: 16 Dołączył: 20 Lis 2011 Posty: 59 Skąd: Sierpc
To na żółto to korek od wlewu do płynu do spryskiwaczy.A to na czarno,wydaje mi się ,że to tzw.ogranicznik po to aby kabina podczas "bujania"w górę i w dół nie uderzał w ten plastikowy kawałem nad światłem.;D
[ Dodano: 2012-01-28, 19:25 ]
To na pewno nie jest błąd.Każda Scania R ma takie coś.