Euro Truck Simulator i German Truck Simulator Forum. Najlepsze modyfikacje i dodatki ETS i GTS w sieci. Strefa VIP z najlepszymi, najnowszymi i zawsze działającymi dodatkami.
Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Wysłany: 2011-03-01, 20:54 Ciężarówki w przyszłośći.
Jak uważacie czy lepsze są ciężarówki, które są teraz, czy te futurystyczne, które mają być za kilkadziesiąt lat?
Może na początek podam kilka przykładów takich futurystycznych trucków
Moje zdanie jest takie, że nie podobają mi się te nowe pomysły i nie mogę sobie wyobrazić, że takie volvo będzie jeździć już w 2020r. Jednak pozostaje za tymi, które są w obecnym czasie. Jeżeli motoryzacja tak szybko będzie się zmieniała, to za niedługo kierowca nie będzie potrzebny.
Wysłany: 2011-03-01, 21:07
Bardzo brzydkie xd Teraz Scania Man to jest coś ale takie jak tu nie podobają mi się i jak by były tylko takie to w życiu nie był bym kierowcą takiej ciężarówki
_________________ FAST AND FURIOUS
PanEdward
Imię: Fh12 420+[burto-szmata]wielton
Mapa: z palete moze ze dwie
Imię: Jacek
Gram w: ETS
Mapa: Mapa Polski by Michcio18
Zaproszone osoby: 1
Obecna VS: P.V.T Transport - Właściciel Pomógł: 76 razy Dołączył: 23 Sty 2010 Posty: 1177 Skąd: Maidenhead, UK
Wysłany: 2011-03-13, 20:28
Te modele które teraz są (Scania R, Volvo FH i inne) jak odejdą, ja idę z nimi!! Nie wsiąde to takiej szpeci!!
Te modele które teraz są (Scania R, Volvo FH i inne) jak odejdą, ja idę z nimi!! Nie wsiąde to takiej szpeci!!
PanEdward napisał/a:
w życiu bym do tego nie usiadł...
MRumek napisał/a:
Bardzo brzydkie xd Teraz Scania Man to jest coś ale takie jak tu nie podobają mi się i jak by były tylko takie to w życiu nie był bym kierowcą takiej ciężarówki
tadzik, xerox218, PanEdward, MRumek, tomcio2121, Chłopaki , cieszmy sie tym co terz mamy bo ja mówi przyslowie " wszystko dobre kiedys sie kończy " i tak będzie , znikną te piękne merce i scanie wolwa i many co teraz mamy
Imię: Jacek
Gram w: ETS
Mapa: Mapa Polski by Michcio18
Zaproszone osoby: 1
Obecna VS: P.V.T Transport - Właściciel Pomógł: 76 razy Dołączył: 23 Sty 2010 Posty: 1177 Skąd: Maidenhead, UK
Wysłany: 2011-03-24, 00:08
Grz3chu napisał/a:
tadzik, xerox218, PanEdward, MRumek, tomcio2121, Chłopaki , cieszmy sie tym co terz mamy bo ja mówi przyslowie " wszystko dobre kiedys sie kończy " i tak będzie , znikną te piękne merce i scanie wolwa i many co teraz mamy
Masz rację Mam nadzieję że jak będę miał prawko na ciężarówki to te MANy i Scanie zostaną takie jakie są
Jednak nie wszyscy z nas mogą się cieszyć 100% z dzisiejszych trucków, bo nie wszyscy mogą je prowadzić w realu. Myśle, że ktoś za rok wpadnie na pomysł, żeby szkolić na c+e od 17 i ten przepis się zmieni. Fajnie by było.
No nie wiem czy lepiej wygląda. Też te opływowe, "kosmiczne" kształty. Jak tak będize wyglądać motoryzacja to nie chce żyć w tych czasach. Co to za przyjemność przykładowo wsiąść do samochodu który sam jedzie? Ja nawet do automatycznej skrzyni niemógłbym sie przywyczaić, a co dopiero do tego.
Jedno jest pewne. Wole starym, pierwszym kamazem cisnąć niż taką scanią concept.
Zgadzam się z wami chłopaki a co do tego prawka od 17 też by mi to pasowało XD ale tomcio2121 , bez przesady mój tata jezdzi dafem 105 z automatem i to jest jednak wygoda . Automat jesd dobry w miescie jak wie jak na nim jezdzić ;] Pozdro i bajo
kiperosso, Pod względem wygody oczywiście, że się z tobą zgodzę. Mi chodziło o to, że już przy takiej automatycznej szkrzyni kierowca nie ma już aż takiej kontroli nad pojazdem, i coraz dalej z nowymi roziązaniami kierowca będzie mniej potrzbeny, bo wszytsko za niego będzie robić maszyna. Po za tym nie weim jak wy, ale mnie rajcuje wajchowanie skrzynią.
davcio1997
Wysłany: 2011-04-08, 15:57
oni są brzydkie , tak jak to powiedzieli :
MRumek,
Grz3chu kiperosso,
tomcio2121,
ale ...
będą JESZCZE gorsze , jak będzie wypadek ..co wy o tym sądzicie ?:D